Webinar:Digitalt

AI för HR: Navigera rätt bland möjligheter och risker

AI – vad är det egentligen?

Potentialen och riskerna med AI

Konkreta tips - så kommer du igång

6:15 - 7:00

Är du nyfiken på hur AI kan förändra HR? AI har tagit världen med storm, men många känner sig osäkra kring hur man bäst kan integrera AI inom HR. Vilka risker finns det? Vad bör man tänka på? Och viktigast av allt, hur börjar man?

 

Talentech, Nordens ledande leverantör av rekryteringsverktyg och HR-system, använder AI och maskininlärning för att skapa framtidens lösningar för effektivitet och datadrivet beslutsfattande inom rekrytering och HR.

 

I detta webinar delar Malin Gustafsson från Talentech med sig av insikter om hur AI kan revolutionera HR-arbetet och ger tips på hur ni kan komma igång med att implementera AI i era processer samtidigt som ni undviker de vanligaste fallgroparna.

 

 

Missa inte att vi den 11 juni kommer att ha ett medlemsexklusivt webinar tillsammans med Malin Gustafsson. Det kommer att vara en fördjupning av detta webinar där du kommer att få praktiska tips och dessutom tillgång till extra material efteråt. Läs mer och anmäl dig här.

Anmälan är stängd

Medverkande

Chief Innovation Officer på Talentech

Malin Gustafsson

Malin Gustafsson, Chief Innovation Officer på Talentech, Nordens ledande leverantör av rekryteringsverktyg och HR-system. Med en bakgrund som jurist och passion för innovativ teknologi, kombinerar Malin det bästa av två världar för att maximera potentialen av AI inom HR.