Event

Inspireras till max genom våra HR-event!

Sveriges HR Förening arrangerar årligen flera HR-event med syfte att inspirera och utveckla alla som arbetar med och har ett intresse för HR-frågor. Oavsett om du är intresserad av forskning, HR-trender inom offentlig sektor eller utvecklingen av HR och ledarskap generellt erbjuder vi ett event för dig.

Under årets viktigaste HR-event, HR Dagarna, får du under två dagar nätverka med kollegor från hela HR-professionen, lyssna på våra fantastiska talare samt vara med i spännande och lärorika workshops tillsammans med kollegor från hela norden. I samband med HR Dagarna hyllar vi även ett flertal HR-personligheter under HR Galan. Det är en kväll som vi liknar med nyårsafton för HR. Tillsammans firar vi de framsteg som HR-professionen tagit under året, men också de personer som drivit dessa förändringar. Detta är en kväll man absolut inte vill missa!

Under Forskardagen får du koll på den senaste forskningen. Forskardagen erbjuder olika intressanta typer av teman vid varje tillfälle, allt för att kunna djupdyka i olika forskningsområden. För dig som vill utvecklas i ditt HR-arbete inom offentlig sektor passar HR NU perfekt. Under HR NU pratar vi om de specifika frågor du stöter på i ditt vardagliga arbete.
Under dessa event får du träffa såväl andra deltagare som olika leverantörer av verktyg, produkter och tjänster som kan underlätta ditt vardagliga arbete med HR.

Du kan självklart delta under dessa event även om du ännu inte är medlem i Sveriges HR Förening. Du som är medlem får som alltid medlemsrabatt på samtliga aktiviteter. Med ett HR BAS-medlemskap får du 20% rabatt på ordinarie pris, och du som är HR PRO får hela 30% rabatt på ordinarie pris.

Du kan läsa mer om våra event här nedan.

HR Dagarna
– Årets viktigaste
HR-event!

Läs mer »

HR NU – För dig som vill utvecklas i ditt HR-arbete inom offentlig sektor!

Läs mer »

Få koll på senaste forskningen på Forskardagen!

Läs mer »

HR Galan vi hyllar HR-personligheter som gör skillnad!

Läs mer »