HR DAGARNA 2019

Håll dig informerad!

Tema HR Dagarna 2019:

HR 2025 – den digitala och gränslösa arbetsplatsen

Nyfikenheten, och kanske även oron, kring hur våra framtida arbetsplatser kommer se ut i framtiden är stor. Kanske blir våra kontor överflödiga och ersätts av andra arbetsmiljöer, såsom våra hem eller den plats vi råkar befinna oss på för tillfället.

Hur kommer nuvarande anställningsformer, kollektivavtal och organisationsstrukturer att påverkas av den snabba förändring som sker på våra arbetsplatser, på arbetsmarknaden och i samhället i stort?

Frågorna är många. Under HR Dagarna 2019 blickar vi, tillsammans med våra experter och inspirationstalare, in i framtiden för att stilla vår nyfikenhet. Hur tror du att framtiden kommer att se ut?

Välkommen till HR Dagarna 2019 där temat är HR 2025 – den digitala och gränslösa arbetsplatsen. En spaning in i framtiden för att säkerställa ett visionärt och framgångsrikt HR-arbete!

HR Dagarna 2018

Fyll i dina uppgifter så får du mer information om HR Dagarna 2019!
  • Marcus Oscarsson POLITISK KOMMENTATOR, TV4

Det svenska politiska läget efter valet 2018.

• Anna-Karin Hatt VD, ALMEGA

Arbetslöshet och kompetensbrist – hur går det ihop? Vad gör vi åt det?

• Claes Peyron MANAGING DIRECTOR, UNIVERSUM

• Jessica Löfström VD, EXPANDERAMERA

Väljer du bland alla talanger eller bara en del av talangkåren?

Mark Levengood

Det här är HR dagarna

HR står idag inför stora utmaningar för att kunna säkerställa en hållbar kompetensförsörjning på våra arbetsplatser. Detta är någonting som i allra högsta grad kan vara affärskritiskt och är avgörande för verksamhetens resultat, konkurrenskraft och attraktivitet. Som branschförening vill Sveriges HR Förening därför främja inspiration, kunskapspåfyllning och nätverkande för alla som arbetar med HR-frågor. HR Dagarna är en självklar arena för detta.

HR Dagarna har i många år varit en plats för kunskapspåfyllning, inspiration och nätverkande för hela HR-branschen. Med några av de absolut bästa talarna och experterna har vi som mål att du som deltar på HR Dagarna skall känna dig stärkt i ditt fortsatta HR-arbete.

2018 kommer vi fokusera på just temat kompetensförsörjning och undersöka hur detta både kan vara en affärsrisk men även hur det kan bli en framgångsfaktor för den som arbetar målinriktat och strukturerat. Moderator för HR Dagarna 2018 är omåttligt populära och rutinerade Mark Levengood!

Utvecklas med oss

Sveriges HR Förening arbetar för att utveckla och stärka HR-professionen. HR Dagarna och medlemsmagasinet HR People är två kanaler för dig som vill hålla dig uppdaterad och utvecklas i din yrkesroll. Nu får du som ännu inte är medlem i Sveriges HR Förening en halvårsprenumeration av HR People på köpet när du anmäler dig till HR Dagarna!

Anmäl dig här

PS. Du vet väl att du som medlem även får 20% rabatt på deltagaravgiften på HR Dagarna?

Fyra nummer av
HR People ingår!

9 oktober, 10:00-17:00

Frukost och registrering från kl 08:00

Anna-Karin Hatt, VD Almega: Arbetslöshet och kompetensbrist – hur går det ihop? Vad gör vi åt det?
Nils Karlsson, VD Ratio: Kompetens för tillväxt!
Sebastian Wettemark, VD Wildfire: Framgångsfaktorer för kompetensförsörjning. Workshop – del 1.
Henrik Malm Lindberg, Docent i ekonomisk historia: Nyanlända och utlandsfödda – en nyckel för att få ihop kompetenspusslet.
Magdalena Nour, VD MINE & Tarfa Saadalin, Learning Planner Inter IKEA Group: När man inte hittar kompetens till sin verksamhet är det kanske dags att leta någon annanstans – i sig själv.
Allireza Ghahremani, Commercial Director, Sodexo: Medarbetarengagemang för tillväxt, innovation och framgång.
Lena Östblom, HR-chef & Lilian Eriksson, Kommundirektör Ängelholms kommun: En agil kompetensresa för alla!
Anders Hvarfner, Koncernchef Intendia Group: Det livslånga lärandet – nyckeln till en lyckad kompetensförsörjning.

HR dagarna, dag 1

HR dagarna, dag 2

10 oktober, 09:30-16:30

Frukost och registrering från kl. 08:00

Marcus Oscarsson, Politisk kommentator TV4: Det svenska politiska läget efter valet 2018.
Sveriges HR-hjältar: Presentation och intervju av pristagarna på scenen.
Monica Längbo, Strategic HR Monica Längbo & Partners: Det handlar inte längre om vad du kan, utan hur snabbt du lär dig nytt!
Claes Peyron, Managing Director på Universum: Varför employer branding är mer affärskritiskt än någonsin och hur arbetsgivare måste börja agera.
Sebastian Wettemark, VD Wildfire: Framgångsfaktorer för kompetensförsörjning, Workshop – del 2.
Petter Bohman, Visualization Expert på Accenture: Hur analys kan användas på medarbetarnöjdhetsundersökningar, för att öka medarbetarlojalitet och attraktionskraften hos nya kandidater.
Jessica Löfström, VD Expanderamera: Väljer du bland alla talanger eller bara en del av talangkåren?

Anmäl dig till HR Dagarna

9-10 oktober, Cirkus, Stockholm

Missa inte att boka din plats på ett av Sveriges absolut viktigaste event inom HR. Du anmäler dig enkelt genom länken nedan.

Priser (exklusive moms):

Biljett två dagar: 6 900 kr
Biljett en dag: 5 400 kr

Medlemsrabatt: 20% rabatt på ordinarie pris.

Anmäl dig här

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss? Skicka ett mail till event@sverigeshrforening.se

HR dagarna, HR Galan