People-power för och med Sveriges HR-proffs.

Välkommen att utvecklas med 5 000 andra medlemmar. Tillsammans skapar vi ännu bättre resultat för de människor, organisationer och företag vi arbetar för.

Välkommen att utvecklas med 5 000 andra medlemmar. Tillsammans skapar vi ännu bättre resultat för de människor, organisationer och företag vi arbetar för.

För hela teamet

Låt ditt HR-team bli en del av Sveriges största HR-avdelning

Ge dina HR-medarbetare möjligheten att vara en del av en ännu större HR-avdelning. Med hela teamet som medlemmar får ni koll på det senaste inom vårt område och kunskap som ni tillsammans kan hämta hem. Ni får tillgång till nätverk på bredden, djupet och ibland på tvären för att testa nytt och lära av våra olika perspektiv. Och inte minst vara tillsammans för en people-driven utveckling!

Bli medlem

För dig

Jag vill utvecklas och gärna tillsammans med andra  

Då är du varmt välkommen att också bli del av Sveriges största HR-avdelning. Vi vill vara djärva, relevanta och hållbara. Hos oss får du koll på utvecklingen inom HR/People-området, möjlighet till kompetensutveckling och fantastiskt många olika nätverk där vi utvecklar och lär tillsammans. Du är med oss för en people-driven utveckling!

Bli medlem

Vad ingår i medlemskapet?

Vässa dina people-skills

HR-föreningen erbjuder relevant, trovärdig och kurerad kunskap så att du tryggt kan navigera och hålla dig uppdaterad inom people-området. Tack vare föreningens breda nätverk får du en sammanfattning av det bästa från olika källor inom nuvarande trender och forskning. Det ger dig stöd för evidensbaserad utveckling och ett engagerat, gediget och brett nätverk för att diskutera aktuella frågor. Så att du kan omsätta medlemskapet till värde i din organisation.

Community med 5k+ medlemmar

Nätverk & People Insight Lab

Webinar & Community forums

Magasinet HR People

Medlemsexklusiva aktiviteter

Engagera sig med andra

Rabatt på utbildning & events

Kompetensutveckling

1950 kr/år per person

exkl. moms Medlemsavgift: 200 kr Serviceavgift 1750 kr (avdragsgill)

Dessutom

Unika erbjudanden

Som medlem i HR-föreningen får du också ta del av rabatter på events och utbildningar samt unika medlemserbjudanden genom HR-föreningens samarbetspartners. Bland annat får du 30 minuters kostnadsfri arbetsrättslig rådgivning varje medlemsår med Arbetsrättsbyrån MBL11. Aktuella medlemserbjudanden hittar du på när du loggar in på ditt konto.

Bli medlem

För en people-driven utveckling

5k+

Nöjda medlemmar

Så många nöjda medlemmar har vi, och växer fortfarande. Ett stort community helt enkelt.

30+

Event om året

Events om året, och fler blir det. Vi höjer kompetensen inom HR genom webinar, träffar och utbildningar.

300+

Orter finns vi på

Våra medlemmar finns från norr till söder och tvärs över.

Vad säger våra medlemmar?

HR-föreningen är ett utmärkt sätt att få hjälp med omvärldsbevakningen. Branschnyheter, forskning och mycket mer paketeras på ett smart och lättillgängligt sätt som underlättar vårt arbete i vardagen.

Olov Augrell

Head of Department HR

Arbetsmiljöverket

För mig är det betydelsefullt att vara del av en community med bredden inom HR/People-området. Det ger mig en bra koll på vad som är på gång och jag får också möjlighet att nätverka med andra specialister.

Fatima Hollander

Arbetsrättsjurist

Visita

Genom den mångfald i perspektiv, erfarenheter och forskning som lyfts fram genom HR-föreningens betydelsefulla insatser, medlemmar och samarbetspartners är jag övertygad om att vi förflyttar branschen och utvecklar morgondagens organisationer.

Ammy Källström

Seniorkonsult/samarbetspartner

Influence People