FRAMTIDSSÄKRA DIN KOMPETENS

Våra utbildningar

Vi behöver ständigt bygga på vår kompetens för att vara vassa inom HR och ledarskap. Här hittar du affärsnära och relevanta utbildningar och utbildningsprogram som leds av erfarna utbildningsledare.

Är du medlem i Sveriges HR Förening? Kul! Då får du alltid 20-30 % rabatt på utbildningsavgiften.

Vill du lära dig något redan idag? I digitala kunskapsbanken hittar du bland annat webbkurser.

Ny utbildning september 2021

Datadriven HR - På riktigt

Det har länge pratats om att HR måste bli datadrivna och fatta bättre, faktabaserade beslut. Men hur går man från att prata till att handla? Hur går HR från att släcka bränder och jobba reaktivt till att sitta i förarsätet och bidra med direkt affärsnytta?

AI+HR=SANT

Utbildningen passar dig som vill arbeta affärsmässigt kring hur AI kommer att påverka alla delar i organisationen, HRavdelningen och framtida roller.

Hösten 2021 är nu öppen för anmälan

Diplomerad HR business partner

Tillsammans med IHM Business School gör vi dig redo för ditt nästa karriärskliv inom HR. För dig som vill arbeta affärsmässigt med HR som strategisk och taktisk rådgivare med målet att bygga en starkare kultur och nå affärsstrategiska resultat.

4/9 & 10/9 (DIGITAL UTBILDNING)

Så samarbetar HR med kommunikation och marknad

En interaktiv utbildning som ger dig konkreta nycklar till hur samarbete över avdelningsgränser fungerar i praktiken.

Öppen för intresseanmälan

Strategisk lönebildning

För dig som ansvarar för lönebildning och vill stärka din förmåga att arbeta strategiskt och långsiktigt med frågor som lönestruktur och lönerelationer som har positiva effekter i verksamhetens övergripande resultat.

SEP 2021

Datadriven HR - På riktigt

Det har länge pratats om att HR måste bli datadrivna och fatta bättre, faktabaserade beslut. Det här är utbildningen för dig som vill gå från att prata till att handla.

MARS & MAJ 2021

Diplomerad HR Business Partner

APR 2021

AI+HR=sant

En distansutbildning om hur HR kan använda sig av AI och hur det påverkar organisationen, HRavdelningen och framtida roller.

ÖPPEN FÖR INTRESSEANMÄLAN

Strategisk lönebildning