FRAMTIDSSÄKRA DIN KOMPETENS

Våra utbildningar

Vi behöver ständigt bygga på vår kompetens för att vara vassa inom HR och ledarskap. Här hittar du affärsnära och relevanta utbildningar och utbildningsprogram som leds av erfarna utbildningsledare.

Är du medlem i Sveriges HR Förening? Kul! Då får du alltid 20-30 % rabatt på utbildningsavgiften.

Vill du lära dig något redan idag? I digitala kunskapsbanken hittar du bland annat webbkurser.

Ny utbildningsstart vårterminen 2021

Diplomerad HR business partner

Tillsammans med IHM Business School gör vi dig redo för ditt nästa karriärskliv inom HR. För dig som vill arbeta affärsmässigt med HR som strategisk och taktisk rådgivare med målet att bygga en starkare kultur och nå affärsstrategiska resultat.

4/9 & 10/9 (DIGITAL UTBILDNING)

Så samarbetar HR med kommunikation och marknad

En interaktiv utbildning som ger dig konkreta nycklar till hur samarbete över avdelningsgränser fungerar i praktiken.

8 september (Stockholm) & 10 november (Göteborg)

Strategisk lönebildning

För dig som ansvarar för lönebildning och vill stärka din förmåga att arbeta strategiskt och långsiktigt med frågor som lönestruktur och lönerelationer som har positiva effekter i verksamhetens övergripande resultat.

14 september 2020 (Stockholm) & 21 september 2020 (Göteborg)

Diplomerad HR business partner

4/9 & 10/9 (DIGITAL UTBILDNING)

Så samarbetar HR med kommunikation och marknad

En interaktiv utbildning om hur samarbete över avdelningsgränser fungerar i praktiken.

8 september (Stockholm) & 10 november (Göteborg)

Strategisk lönebildning