PRESSRUM

Bilder och aktuella pressreleaser

Här hittar du våra senaste pressreleaser och information om Sveriges HR Förening. Du kan också ladda ner vår logotyp högupplöst och pressbilder på några av våra talespersoner.

OM OSS

Sveriges HR Förening

Sveriges HR Förening är en ideell förening med cirka 6000 medlemmar inom HR från olika branscher, organisationer och företag. Föreningen består av central styrelse med fem regionala styrelser. Styrelserna backas upp av ett kansli i Stockholm. Eventen, seminarierna och utbildningarna som du går på anordnas av vårt dotterbolag Sveriges HR Förening Service AB. Allt överskott återinvesteras i verksamheten.

Pressbilder

Pressbild: Sveriges HR Förening

Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först Elin.widmark@sverigeshrforening.se

Logotyper

KONTAKTA PRESSANSVARIG

Har du andra frågor, söker du en talesperson för en intervju eller letar fler bilder?

Elin Widmark
Kommunikation- och marknadsansvarig