Se all digital kunskap
PODD

Hej HR! Avsnitt 33: Kroka arm med andra – så löser vi svåra utmaningar

Emma Claesson

26 MINUTER

Pris: Kostnadsfritt
Medlemspris: Kostnadsfritt

Hej HR!

Förändring pågår överallt i våra organisationer och innovation är nyckeln till framtiden – men hur ska man hänga med i allt?! Jo – genom att samla så många perspektiv som möjligt.

Mitt namn är Lena Bjurner och i den här podden träffar jag generalister och experter. Från näringsliv och offentlig sektor. Från startups och stora organisationer. Det blir pang på om vad som pågår just nu. Och tankar om framtiden.

I detta avsnitt:

Gäst hos Lena Bjurner i ”Hej HR!” är Emma Claesson. Hon är Executive Vice President, People & Culture inom Axel Johnsson-koncernen. Ett av Emmas bästa tips till andra inom HR är att inte glömma bort att ständigt ha en utblick på omvärlden och hitta tillfällen för samverkan, lärande och inspiration utifrån.  

I avsnittet får du höra Emma berätta om hur Axel Johnsons stora engagemang i att kroka arm med samhällsaktörer och andra partners för att vara med och bidra till lösningar på stora samhällsutmaningar. Du får också höra om deras interna arbete med mångfald och inkludering, innovation, förändringsberedskap och hur de arbetar med kompetensförsörjning genom bland annat intern rörlighet.   

Musik: I Am Karate

Avsnittet släpptes 14 oktober 2022

0