Workshop:Samarbeta

Att få ut effekten av att jobba tillsammans

Enligt forskning finns det potential att vi kan bli ganska mycket bättre tillsammans än var och en för sig. Men forskningen säger att det kräver en hel del jobb från oss.  

Ni har säkert hört uttrycket 1+1=3 förut. Att vi blir bättre tillsammans än var och en för sig. Men stämmer det verkligen? Ja, enligt forskning finns det potential att vi kan bli ganska mycket bättre tillsammans än var och en för sig. Men forskningen säger också att det i praktiken är svårt att uppnå och kräver en hel del jobb från oss.

 

Det här materialet handlar om vad som krävs från er för att ni ska bli bättre tillsammans och nyttja den potential som finns i att samarbeta i grupp.

 

Att genomföra materialet beräknas ta ca 50-80 min beroende på hur mycket tid ni lägger på dialogen. Inga förkunskaper krävs och materialet passar alla som på något sätt samarbetar med andra eller arbetar i grupp.

 

Den här workshopen passar också dig som vill ta dig an Inner Development Goals ramverk och öva upp dina förmågor inom området “Samarbeta”.

 

Workshop-materialet är framtaget av Trustivide. Eventuella frågor hänvisas till Trustivide.

Jag vill ladda ner workshopen

Du behöver bli medlem eller logga in som medlem för att kunna ta del av workshopen.

Bli medlem
Kontakta oss

Relaterade workshops

Du har sett 4 av 9 relaterade workshops