Webinar:Digitalt

Komplexiteten i global rekrytering – Hur svenska företag kan bemästra global rekrytering och compliance

Lär dig hemligheterna bakom framgångsrika globala anställningar i detta webinar vi har tillsammans med Remote den 3 september. Tillsammans med Dennis Lam fördjupar vi oss i komplexiteten i internationell rekrytering.

Få expertperpektiv på internationella anställningslagar

Rektryteringsstrategier och hantering av löner i flera länder

Insikter som är specifika för den svenska marknaden

Lär dig hemligheterna bakom framgångsrika globala anställningar. Tillsammans med Dennis Lam fördjupar vi oss i komplexiteten i internationell rekrytering.

 

Denna session kommer att täcka de senaste trenderna inom sysselsättningslandskapet, de viktigaste utmaningarna som organisationer står inför och kritiska områden som juridiska överväganden, compliance och effektiva rekryteringsstrategier.

 

Du kommer att få ta del av insikter från branschexperter om att navigera i olika regulatoriska miljöer, attrahera topptalanger och hantera löner över gränserna.

 

Oavsett om du är HR-proffs, företagsägare eller blivande global entreprenör, kommer detta webinar att ge dig den kunskap och de verktyg som behövs för att utmärka dig inom internationellt talangförvärv. Missa inte detta tillfälle att förbättra dina globala rekryteringskunskaper.

Översikt

Datum:

Tid:

-

Kostnadsfritt

Kontakta oss

Medverkande

Solutions Consultant at Remote /ex LinkedIn

Dennis Lam

Dennis är Solutions Consultant på Remote och ger råd till kunder om att anställa globalt. Han tar med sig expertis från startups, scale-ups och multinationella företag och hur man hjälper företag att växa i varje skede. Innan han var på Remote var Dennis på LinkedIn och hjälpte företag att nyttja LinkedIn under hela medarbetarresan, inklusive attrahera, anställa och utveckla anställda.