Lokalt event:Malmö

Medarbetaretrender i Skåne – hur säkerställer vi en hållbar personalstyrka?

Välkommen på HR-föreningens event i Malmö den 8 april 2024. Temat är medarbetartrender.

Hur säkerställer vi en hållbar personalstyrka 2024 och framåt?

PWC delar med sig av insikter från deras senaste undersökningar: Hope & Fears och CEO-survey

Hur kan vi attrahera rätt kompetens? Vad kan vi optimera vårt medarbetarerbjudande? Hur bör vi hantera AI och teknologiska förändringar? Hur skapar vi syfte och meningsfullhet i arbetet? Hur gör vi våra medarbetare medvetna om våra hållbarhetsinitiativ? Och vilka medarbetarfrågor har företags VD:ar på sin prioriteringslista?

 

Under en inspirerande och engagerande seneftermiddag ska vi försöka reda ut dessa frågor. Du får chans att diskutera dessa ämnen med andra verksamma inom personalstrategier och hållbarhet på företag runt om i Skåne och dela erfarenheter och perspektiv. Det finns även tid för att nätverka och mingla.

 

Varje år genomför PwC två större globala undersökning, Hopes and Fears och CEO survey, med respondenter från ett stort antal länder och branscher. Vid det här eventet tittar vi lite närmare på några av resultaten från 2023 års undersökningar.

 

Dörrarna öppnar kl 17 möjlighet att nätverka med branschkollegor, lättare mat serveras. Föredraget börjar kl 18 och avslutas ca 19.

 

Begränsat antal platser, först till kvarn. Sista anmälningsdag är 2 april.

Logga in

För att kunna ta del av innehållet behöver du ha ett medlemskap i Sveriges HR Förening. Ta del av innehållet genom att bli medlem eller logga in.

Bli medlem
Kontakta oss