Podcast:Hej HR!

31. Digitalisering som skapar nya möjligheter

”Digitalisering är inget annat än ett förändringsprojekt egentligen, där det digitala skapar nya möjligheter kring hur du kan göra saker”, säger Anna Carlsson.

26 minuter
Anna Carlsson (HR digitaliseringspodden) har en gedigen erfarenhet från digitaliseringsresor. Hos de organisationer som lyckas med digitaliseringen ser hon några gemensamma egenskaper: att man generellt är mer engagerad, mer förändringsbenägen och har en stor nyfikenhet för det digitala.
”Digitalisering är inget annat än ett förändringsprojekt egentligen, där det digitala skapar nya möjligheter kring hur du kan göra saker”, säger hon.
Lena är nyfiken på vad Anna ser som de största utmaningarna och möjligheterna med digitalisering och vad hennes lärdomar är från de förändringsresor som hon följt på nära håll.
Musik: I Am Karate

Medverkande

Digitaliseringsexpert

Anna Carlsson

Anna har arbetat med digitalisering i hela sitt yrkesliv och fört dialogen kring värdet av digitalisering för olika branscher och yrkesroller. De senaste 10 åren har Anna enbart haft fokus på HR där Anna utöver att vara utbildare även är rådgivare och inspiratör kring framtidens HR och digitaliseringens möjligheter. Anna driver även HR Digitaliseringspodden sedan 2019.

Läs mer om Anna

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Relaterat Innehåll

Du har sett 4 av 133 relaterat innehåll