Nyhet:Stipendium

Årets PAUSE-stipendiat utsedd

Gabriella Velander Fanoun, masterstudent vid Bologna Business School, har utsetts till årets PAUSE-stipendiat 2024.

PAUSE har fått in intresseanmälningar från flertalet mycket kompetenta och intressanta kandidater. I denna konkurrens har Gabriella Velander Fanoun, masterstudent vid Bologna Business School, utsetts till årets PAUSE-stipendiat.

 

Gabriella studerar inom programmet “HR and Organization” och planerar att skriva en stipendierapport som adresserar viktiga strategier för att behålla medarbetare och de utmaningar som organisationer möter när de förlorar värdefull personal.

 

Gabriellas utbildning, kombinerat med hennes engagemang för att utveckla effektiva HR-strategier, gör henne till en ideal kandidat för stipendiet. Hennes slutrapport kommer att publiceras på stiftelsens webbplats och är tänkt att bidra med nyttig kunskap till alla som är intresserade av HR.

 

Korta fakta om stiftelsen PAUSE
Stiftelsen PAUSE (Personnel Management Abroad by University Studies and Experience) delar ut Sveriges största stipendium för internationella studier inom HR- och ledarskap. Syftet är både att bidra till stipendiatens egna utveckling och att sprida kunskap om området till andra intresserade. Sedan 1982 har 48 stipendier delats ut.

 

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Relaterade nyheter

Du har sett 4 av 93 relaterade nyheter