Nyhet:Stipendium

Nu kan du söka PAUSE-stipendiet för år 2024

Stiftelsen PAUSE, som delar ut Sveriges största stipendium inom HR- och ledarskap för internationella studier och erfarenheter, öppnar nu upp för ansökningar.

Nu kan du söka PAUSE-stipendiet för år 2024! Stiftelsen PAUSE, som delar ut Sveriges största stipendium inom HR- och ledarskap för internationella studier och erfarenheter, öppnar nu upp för ansökningar. Sedan 1982 har detta stipendium bidragit till att främja kunskap och utveckling inom området och har hittills delats ut till 47 stipendiater.

 

Stipendiet riktar sig till personer med en pågående eller avslutad universitetsutbildning som är intresserade av att utveckla sin kompetens inom HR- och ledarskapsområdet. Stipendiet är på 100 000 kronor och ska användas för studier vid ett universitet och/eller ett företag utomlands under minst tre månader. Den blivande stipendiaten förväntas undersöka och bidra med kunskap kring hur företag och organisationer kan behålla sina medarbetare samt vilka utmaningar som uppstår om man förlorar dem.

 

För att ansöka krävs det att man skickar in en komplett ansökan via e-post senast den 10 mars 2024. Läs mer om kriterierna och ansökningsprocessen på Stiftelsens PAUS:s hemsida

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Relaterade nyheter

Du har sett 4 av 94 relaterade nyheter