Utbildning:Stockholm

Diplomerad HR Business Partner

Stärk din roll som förändringsledare

Trenderna som sätter den strategiska HR-agendan

Ökad kunskap om strategisk kompetensförsörjning

Om utbildningen

 

Utbildningen för dig som vill arbeta affärsmässigt, strategiskt och rådgivande med HR. Innehållet i Diplomerad HR Business Partner är utvecklat i samråd med yrkesverksamma på alla nivåer för att på riktigt möta framtidens krav på HR.  Syftet är att du ska kunna agera som tillväxtmotor och kulturdrivande kraft i din framtida roll. 

 

Under utbildningen Diplomerad HR Business Partner arbetar du med ett eget projektarbete där du med hjälp av dina nya kompetenser direkt ska kunna utveckla och driva förändring i den organisation du befinner dig. I fem utbildningsblock kommer du att möta några av Sveriges främsta utbildningsledare inom HR, ledarskap, ekonomi och kommunikation.  Mellan utbildningsblocken får du tillgång till individuell coaching vid fyra tillfällen och du får även digital utbildningsdel på temat AI och HR.  

 

Utbildningen genomförs under totalt 12 dagar uppdelat vid fem olika tillfällen och ämnesblock. Mer information om innehållet vid respektive ämnesblock hittar du nedan.

Översikt

Platser kvar:

29

Kursstart:

Kursslut:

Medlemspris:

51500 SEK*

 -26

Ordinarie pris: 69500 SEK*

Bli medlem & få rabatt
Kontakta oss

**Pris exkl. moms. Läs köpvillkor.

Denna utbildning har gett mig fotfäste och en solid grund att stå på när det kommer till framtidens HR och hur vi vill arbete med HR på vårat företag framåt. Rekommenderar den varmt!

Denna utbildning har gett mig fotfäste och en solid grund att stå på när det kommer till framtidens HR och hur vi vill arbete med HR på vårat företag framåt. Rekommenderar den varmt!

Utbildningsdeltagare

Ann Hamler

Kursinnehåll

Tid

Datum

Rollen som HR Business Partner

2 dagar

26-27 september 2023

Affärsmannaskap

2 dagar

November 2023 (TBC)

Strategisk HR

2 dagar

December 2023 (TBC)

Leda i förändring

2 dagar

Januari 2024 (TBC)

Kommunikation

1 dag

Februari 2023

AI + HR

3 timmar

Digitalt

Möt dina utbildningsledare

Patriksson Consulting

Marinette Patriksson

Marinette Patriksson har över 25 års erfarenhet från att utveckla organisationer och medarbetare inom strategi, organisation ledarskap och kommunikation. Hon har lång praktisk erfarenhet av att driva igenom komplexa förändringar och har genom hela sin karriär ställts inför situationer där framgångsrik kommunikation varit en nyckelfaktor. Hon har suttit i roller som VD, Affärsområdeschef, Personalchef och Försäljningschef och kontinuerligt varvat linjechefsuppdrag med konsultrollen och anlitas i dag av många företag när det gäller Business and Change Management och eller att agera rådgivare i diverse strategiska frågor.

Stardust Consulting

Björn Haring

Björn har över 20 års konsulterfarenhet uppblandat med egna erfarenheter som konsultchef. Utifrån en bakgrund inom strategi, HR och beteendevetenskap arbetar Björn med ledningsgrupper, chefer och HR-funktioner med frågor såsom strategi och styrning, organisationsutveckling och talent management där medarbetarnas engagemang och prestation står centralt. Björn är idag seniorkonsult på Stardust Consulting och har tidigare arbetat på PwC i Bryssel och PA Consulting i Stockholm. Som konsult har Björn arbetet med både privata och offentliga verksamheter i Sverige och utomlands.

MP3 Consulting

Mia Petré-Lennerman

Mia har mer än 30 års erfarenhet som chef/ledare och har haft roller som bl.a. Försäljnings- och Marknadschef inom utbildningsbranschen, interim Försäljningsdirektör och Klinikföreståndare. I dessa roller har hon arbetat kontinuerligt med ledarutveckling och coaching av underställda chefer och medarbetare, samt med process-utveckling och förändringsledning. Mia har en mycket gedigen kompetens i arbetsgivarrollen.

Nyckeltalsinstitutet

Anders Johrén

Anders Johrén, civilekonom och nyckeltalsexpert på Nyckeltalsinstitutet. Anders arbetar med utbildningar, utredningar och konsultation, framför allt med ekonomiska argument kring personalfrågor.Anders är en av de främsta experterna inom People analytics och arbetar med analyser i Nyckeltalsinstitutets databas och hjälper verksamheter att bearbeta och presentera nyckeltal inom områdena personalstruktur, HR aktiviteter, personalreaktioner och verksamhetsresultat. Anders har skrivit flera böcker och är medförfattare till bl a ”Personalekonomi idag”, ”Boken om nyckeltal” och ”Effektiv friskvård – lönsammare företag”.

Ernst & Young

Gabriella Sköld

Gabriella Sköld är affärsjurist på EY Law och har flera års erfarenhet inom det arbetsrättsliga området. Gabriella arbetar bl.a. med verksamhetsförändringar, avtals- och policyfrågor, företagsöverlåtelser samt fackliga förhandlingar. Hon har också erfarenhet av processer i domstol.

Ernst & Young

Hanna Julin

Hanna Julin är affärsjurist på EY Law och har mångårig erfarenhet inom det arbetsrättsliga området. Hanna arbetar särskilt med verksamhetsförändringar, omställningsarbete, företagsöverlåtelser och regelefterlevnad. Hon har en mångsidig och internationell arbetslivsbakgrund vilket bidrar till hennes särskilda kompetens kring gränsöverskridande anställningssituationer.

Chefsutveckla

Jonas Bernhardsson

Jonas Bernhardsson är ingenjör och civilekonom och arbetar med företagsinterna utbildningar i affärsekonomi för medarbetare, chefer och ledningsgrupper, både i Sverige och internationellt. Jonas är författare till bästsäljande böcker som Ekonomi för chefer och Investera som mästarna m fl. Jonas är en mycket uppskattad pedagog och har under 15 år hjälpt chefer, medarbetare och ledningsgrupper i näringslivet att bättre förstå sitt ekonomiska ansvar. Jonas lyckas med konststycket att göra ekonomi relevant, användbart och till och med roligt.

Sobi

Lena Bjurner

Lena Bjurner har en gedigen senior erfarenhet som bland annat HR- och Hållbarhets direktör från Scandic hotels och VP HR på American Express. Hon var även nyligen generalsekreterare för Sveriges HR Förening. Lena har ett modernt tänkt kring framtidens HR och arbetsmarknad. Under hösten 2019 utbildade hon sig inom AI och affärsstrategier vid MIT i USA. Lena möter du i blocket om AI + HR.

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt