Se alla nyheter

Sveriges HR Förening firar 100 år

I hundra år har Sveriges HR Förening varit samlingsplatsen för de som varit engagerade i frågor runt organisation, ledarskap och HR. Sveriges HR Förening grundades 1921 av Kerstin Hesselgren, en modig och varm pionjär som brann för en rättvis arbetsmiljö med fokus på människan. 
 
Idag, hundra år senare, drivs vi av samma syfte. Vi ser människorna som den främsta drivkraften i företag och organisationer. När människor trivs, mår bra, är involverade och engagerade skapar det verksamhetens utveckling och framgång. Det är tack nätverket som vi kan dela erfarenheter och kunskap mellan varandra och fortsätta belysa olika perspektiv. Vi tar ansvar och driver det etiska, hållbara och mänskliga perspektivet. Genom en mängd spännande aktiviteter och initiativ vill vi tillsammans med alla som brinner för de här frågorna fira våra första hundra år. 
 
Vi har ett fullspäckat schema med aktiviteter som ni inte vill missa!

 

SAMSKAPANDE FÖR NÄSTA SEKEL
Aldrig förr har HR-frågor varit viktigare och vi vill ta tillfället i akt under detta 100-års jubileum att jobba på ett nytt sätt. Vi vill tillsammans med medlemmar samskapa för nästa sekel och hitta svar på frågor. Vi kallar projektet för People Insight Labs, ett community där vi drar nytta av vårt medlemsnätverk och skapar insikter och praktiska lösningar för alla att ta del av. Klicka här för att komma till People Insight Labs!

 

JUBILEUMSTURNÉ
Häng med oss på en digital resa genom landet! 

Vår ideella förening finns runt om i hela landet och drivs av engagerade medlemmar som med samma tanke brinner för att driva HR frågor framåt. Vi är stolta över att bjuda in till vår digitala jubileumsturné där vi tillsammans lär oss mer om hur vi kan skapa bättre förutsättningar för välmående, innovationskraft och lärande på våra arbetsplatser – nu och i framtiden. Häng med oss på en digital resa genom landet.

Och passa på att bjuda med en vän eller kollega. Alla webinar under jubileumsturnén är gratis att delta på.

Event 1, region väst: Hur främjar vi innovation på arbetsplatsen?  – Kultur och ledarskap, 25 maj 

Event 2: Region Syd: Kan vi jobba oss lyckliga? – Hälsa och välmående, 1 juni 

Event 3: Region Sydöst: Hur ställer vi om? – Livslångt lärande och digitalisering, 15 juni    

Event 4: Region Norr: Distansarbete och dold drogproblematik – Hälsa och välmående, 22 juni    

 

HR DAGARNA OCH HR GALAN
Den 20-21 oktober firar 100 år tillsammans med årets stora digitala event – HR Dagarna. Det en minnesvärd digital upplevelse där vi fyller på med ny kunskap och energi samt sätter ljuset på vår tids viktigaste frågor.

Under galan delas priser ut till framstående profiler i fyra kategorier. HR Dagarna och HR Galan kommer att hålla till i vår digitala lobby. Här kan alla kan vara med oavsett var i landet man befinner sig. Agendan är packad av intressanta talare och diskussioner. 

Köp din biljett här!

Så firar vi 100 år

Håll dig uppdaterad om våra aktiviteter och firande under vårt jubileumsår. På vår jubileumssida hittar du alltid den senaste informationen.

0
HR Galan