Lokalt event:Skellefteå

Rättssäkra utredningar i arbetslivet

Välkommen på denna kostnadsfria föreläsning den 20 maj 2024 kl 15:30 – 16:30. Lisa och Filip från Human&hearts som delar med sig av kunskaper och slutsatser av över 900 genomförda utredningar.

 

Scandic hotell, Kanalgatan 75, 931 78 Skellefteå

Under denna föreläsning gästas vi av Lisa och Filip från Human&Hearts som delar med sig av kunskaper och slutsatser av Human&hearts över 900 genomförda utredningar – och ger möjlighet till reflektion och diskussion av era erfarenheter.  De kommer också berätta om hur de arbetar med rättssäkra utredningar och kartläggningar i arbetslivet.

 

Medverkande:

Lisa Hedqvist, personalvetare med mångårig erfarenhet av att arbeta i olika roller inom HR och som chef. Har bakgrund som organisationskonsult med specialistområde arbetsmiljö och OSA. Utbildad utredare enligt Faktaundersökning samt utbildad i Rättssäker utredningsmetodik för arbetslivet (RUM®). 

 

Filip Hagkvist, Leg psykolog med bred erfarenhet ifrån företagshälsovården inkl. konsultchef, specialiserad inom området kränkande särbehandling tillika samordnare för ett utredarteam inom området.   

 

Denna föreläsning är kostnadsfri för alla.

 

Begränsat antal platser, först till kvarn.

 

 

Välkommen klockan 15:30 – 16:30 till Scandic Hotell i Skellefteå, Kanalgatan 75, 931 78 Skellefteå

Anmälan är stängd