Lokalt event:Stockholm

NPF i arbetslivet

Välkommen på denna frukostföreläsning den 25 januari 2024 för HR-föreningens medlemmar där vi lär oss mer om neuropsykiatriska diagnoser i (NPF) i arbetslivet.

Hur kan du förstå och stötta personer med NPF på bästa sätt?

Hur kan vi ta tillvara på deras styrkor och resurser, men samtidigt stötta personens utmaningar?

Mångfald på arbetet handlar om att skapa ett attraktivt arbetsliv med inkluderande arbetsplatser där allas kompetens och potential tas tillvara. Vi vet att en bra sammansättning av personer med varierande erfarenheter kan öka både effektiviteten och kvaliteten i verksamheten. Vi vet också att det kan innebära stora utmaningar med mångfald och på det här seminariet får du möjlighet att lära dig lite mer om neuropsykiatriska diagnoser (NPF).

Hur kan vi förstå och stötta personer med NPF på bästa sätt och ta tillvara på deras styrkor och resurser, men samtidigt stötta personens utmaningar? Var med på ett seminarium som reder ut begreppen och som ger oss förhållningssätt och kunskap om NPF för att ge svar på dessa frågor.

 

Du som är medlem i HR-föreningen är varmt välkommen på denna frukostföreläsning den 25 januari 07.45-09.15 i Stockholm.

 

HR-föreningen bjuder på frukostmacka och kaffe/te.

 

Begränsat antal platser, först till kvarn.

 

Medverkande:

 

Agnes Mellstrand, leg. psykolog, handledare, och författare till boken “Psykiatri för icke-psykiatriker – om det hållbara bemötandet” (Gothia Kompetens). Agnes har lång erfarenhet av att stötta personer med NPF på olika sätt (25 år). Agnes har tidigare infört och utfört DBT-behandlingar för vuxna med adhd på flera psykiatriska öppenvårdsmottagningar. På sin egen mottagning träffar hon bland annat många vuxna och unga vuxna med NPF. Agnes handleder personalgrupper, chefer och psykologstudenter. Hon har utbildat hundratals deltagare i kurserna “KBT – varför vi gör som vi gör” och “Psykiatri för icke-psykiatriker”.

Anmälan är stängd