Lokalt event:Luleå

Inspirationsfrukost ”Rättssäkra utredningar i arbetslivet”

Välkommen på denna inspirationsfrukost i Luleå den 19 mars 2024 kl 7.30-8.45. Lisa och Filip från Human&hearts som delar med sig av kunskaper och slutsatser av 800 genomförda utredningar.

Under detta frukostseminarium gästas vi av Lisa och Filip från Human&hearts som delar med sig av kunskaper och slutsatser av 800 genomförda utredningar. Vi får också höra hur de arbetar med rättssäkra och utredningar och kartläggningar i arbetslivet.

 

Det kommer att finnas tid för frågor och erfarenhetsutbyte. Vi berättar också om HR-föreningen och det nystartade nätverket i Norrbotten.

 

Medlemmar i HR-föreningen bjuds på frukost. Är du inte medlem så betalar du 145 kr inkl moms.

 

Vi ses på Savoy i Luleå. Begränsat antal platser, först till kvarn.

 

Medverkande: 

 

Lisa Hedqvist, personalvetare med mångårig erfarenhet av att arbeta i olika roller inom HR och som chef. Har bakgrund som organisationskonsult med specialistområde arbetsmiljö och OSA. Utbildad utredare enligt Faktaundersökning samt utbildad i Rättssäker utredningsmetodik för arbetslivet (RUM®).

 

Filip Hagkvist, Leg psykolog med bred erfarenhet ifrån företagshälsovården inkl. konsultchef, specialiserad inom området kränkande särbehandling tillika samordnare för ett utredarteam inom området.

 

Anmälan är stängd