Nyhet:HR-dagarna

Siri Wikander om HR-dagarnas tema

Läs vad HR-dagarnas moderator, Siri Wikander, säger om årets tema; Co-creating for a sustainable future.

Siri Wikander är moderator för HR-dagarna för tredje året i rad. Så här säger hon om årets tema Co-creating for a sustainable future:

 

“Vår samtid saknar varken utmaningar eller möjligheter. Inflation, hög förändringstakt, kompetensbrist för att nämna några utmaningar men också tekniska möjligheter med nya smarta arbetssätt. Ibland känns det nästan omöjligt att förstå hur man bäst ska lösa uppgiften men när vi är flera och hjälps åt så känns det genast lättare.

 

För att ta tillvara på möjligheterna så menar forskarna att vi behöver samlas i verksamhetsnära lägereldar och samarbeta över avdelningsgränserna för att lyckas. Vad betyder det för HR:s uppdrag? Hur förenklar vi basprocesserna? Hur stärker vi organisationsutvecklingen? Jag tror att vi behöver utveckla vår kollektiva intelligens inom supportfunktionerna men även hjälpa organisationen att utveckla sina samarbets- och omställningsförmågor så att det driver både effektivisering och innovation. Men hur gör man det?

 

Vårt fokus för HR-dagarna 2024 är just att ta tillvara på den gemensamma kraften genom att på olika sätt belysa hur vi tillsammans kan hantera utmaningarna och ta tillvara på möjligheterna. Vi tar avstamp i forskning och visar konkreta exempel. Vi skapar också utrymme för att “co-create” med duktiga HR-kollegor för att tänka stort och lära snabbt.

 

Vi ses på HR-dagarna 23-24 oktober 2024!”

 

Vilka mer personer som du möter på HR-dagarna avslöjas löpande under året.

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Relaterade nyheter

Du har sett 4 av 94 relaterade nyheter