Nyhet:HR-dagarna

Paneldiskussion om samarbete och inre utveckling i turbulenta tider

Nu avslöjas ytterligare en programpunkt för HR Dagarna. Läs mer om namnen som ingår i paneldiskussionen "From within and in between".

I en tid av oro och turbulens i vår omvärld, vad händer då inuti oss? Hur ska vi hjälpa varandra och samarbeta under konstanta förändringar? Nu avslöjas ytterligare en programpunkt för HR Dagarna.

 

Ta del av paneldiskussionen “From within and in between” med följande paneldeltagare:

 

Alexander Löfgren

 

Alexander Löfgren är doktor i industriell ekonomi och organisation, och utvecklare av kollektiv intelligens i offentlig och privat sektor. Han har haft flera linjeroller inom verksamhetsutveckling och är numera tjänsteområdeschef på Influence AB. Alexanders forskning och tillämpningar kretsar kring meningsskapande i organisationer och samarbete i komplexa uppgifter, och han är författare av boken ”Smart samarbete” som gavs ut 2022.


Jan Artem Henriksson

 

Jan Artem Henriksson är en social entreprenör och tankeledare inom inre utveckling. Idag är han vd för Inner Development Goals, en ideell förening som hjälper globala organisationer och regeringar kring hur man kan arbeta mot FN:s 17 globala utvecklingsmål med utgångspunkt i inre utveckling.


Sabina Rasiwala

 

Sabina Rasiwala är HR & Kommunikationsdirektör på Samhall sedan ett år tillbaka. Hennes huvuduppgift  är en förändringsresa som ska förbättra förutsättningarna  för medarbetarna. Innan det hade hon samma roll på SVT i nio år. Tidigare erfarenhet är marknadschef på Microsoft, varumärkesansvarig på Absolut Vodka och Q-med.

 

Anders Klevard

 

Med över 15 år års erfarenhet som managementkonsult inom People & Organizational Performance-området, anser Anders att varje nytt förändringsinitiativ är en chans att utifrån praktisk erfarenhet och beteendevetenskapliga modeller testa vad som faktiskt hjälper människor att utvecklas och förändras i ett organisatoriskt sammanhang. Idag arbetar Anders på Wise Consulting och leder arbetet på enheten strategiska tjänster.

 

 

Köp biljett

 

Vill du delta på HR Dagarna 19-20 oktober 2023? Var med och utforska temat “Under construction” tillsammans med andra. Det enda du behöver göra idag är att säkra din biljett till HR Dagarna. Läs mer och anmäl dig till HR Dagarna 2023.

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Relaterade nyheter