Nyhet:HR-dagarna

Nu släpps biljetterna till HR Dagarna 2023

Den 19-20 oktober är HR Dagarna tillbaka. Idag kan du bli en av de första som säkrar din biljett till eventet där vi tillsammans utforskar temat Under Construction.

Den 19-20 oktober är HR Dagarna tillbaka. Idag kan du bli en av de första som säkrar din biljett till eventet där vi tillsammans utforskar temat Under Construction.

 

Var med i höst när vi utforskar temat Under Construction på HR Dagarna den 19-20 oktober 2023.

 

En förutsättning för att framgångsrikt lära, utvecklas och ta kliv framåt är att kunna hantera den konstanta förändring som vi själva, våra organisationer och omvärlden genomgår. Det är än mer tydlig i den osäkra tid vi befinner oss idag, där så många delar av det vi känner till är under konstruktion. Det innebär både nya utmaningar och möjligheter. Hur ska vi organisera oss för att samarbeta smartare? Hur vi lär oss nytt som gör nytta? Hur ser vi till att människan och det mellanmänskliga står i fokus? Det är frågor som vi tillsammans kommer att djupdyka i på eventet.

 

Passa på – Super Early Bird till maj!

 

I år kan du välja mellan två olika biljetter: Kombo är biljetten för dig som vill delta på plats i Stockholm den 19 oktober och digitalt den 20 oktober. Kombo-biljetten finns i limiterad upplaga, först till kvarn gäller! Digital är biljetten för dig som vill delta digitalt båda dagarna. Fram till början av maj kan du köpa Digital-biljetten till Super Early Bird-pris.

 

Läs mer om eventet och skaffa din biljett på hrdagarna.se

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Relaterade nyheter

Du har sett 4 av 94 relaterade nyheter