Nyhet:HR-dagarna

Early bird-biljetter släppta till HR-dagarna 2024

Välkommen till HR-dagarna den 23-24 oktober 2024. Det är dags att säkra din plats på årets mest efterlängtade evenemang!

Delta i HR-dagarna 2024 den 23-24 oktober! Utforska temat 'Co-creating for a sustainable future' med ledande experter och innovatörer. Anmäl dig nu för att utveckla din HR-kompetens genom inspirerande föreläsningar och nätverkande.

Välkomna till HR-dagarna den 23-24 oktober 2024, där vi gemensamt kommer att utforska och medskapa årets tema “Co-creating for a Sustainable Future”. Det är dags att säkra din plats på årets mest efterlängtade evenemang!

Även i år kan du välja mellan två olika biljetter:

  • Kombo: För dig som vill delta på plats i Stockholm den 23 oktober och digitalt den 24 oktober. Kombo-biljetten finns i limiterad upplaga, först till kvarn gäller! Medlemspris: endast 2990 SEK exkl. moms. Ordinarie pris: 4990 SEK exkl. moms.
  • Digital: För dig som vill delta digitalt båda dagarna, var du än befinner dig. Passa på att köpa din biljett nu till early bird-pris: 1290 SEK exkl. Erbjudandet gäller tills early bird-biljetterna tagit slut. Därefter kostar biljetten 1690 SEK exkl. moms för dig som är medlem i HR-föreningen och till 2490 SEK exkl. moms för icke-medlemmar.

 

Köp din biljett här!

Årets tema är “Co-creating for a Sustainable Future”:

Vi samlar ledande forskare, experter, innovatörer och praktiker för att dela insikter och idéer om hur vi tillsammans kan forma en hållbar framtid med människan i fokus. Genom samarbete och kreativitet kommer vi att utforska spännande lösningar och idéer. Detta event är en plattform för att inspirera och stödja HR-professionella i att forma en framtid där människor, teknik och planeten blomstrar i harmoni.

Programmet kommer att släppas löpande under våren 2024. Här hittar du senaste informationen om eventet. Missa inte att anmäla dig till HR-dagarnas nyhetsbrev för att få alla uppdateringar kring HR-dagarna och dess spännande innehåll.

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Relaterade nyheter

Du har sett 4 av 94 relaterade nyheter