Se alla nyheter

Ta chansen att nominera någon som du vill hylla på HR Galan 2021! 

HR Galan
Nu öppnar nomineringen till några av de prestigefyllda HR-priserna som delas ut under HR Galan i höst. Fram till den 23 april 2021 är det fritt fram att skicka in nomineringar i kategorierna Årets HR-team (fd. Årets HR-medarbetare), Årets HR-ledare och Årets Ledarskapsprofil. Som stolt yrkesorganisation vill Sveriges HR Förening lyfta de många goda exempel som finns på arbetsplatser runt om i landet. Därför hyllas personer för sina utmärkande insatser genom en prisutdelning under HR Galan, som i år arrangeras digitalt den 20:eoktober. 

Nytt för i år är att priset HR-medarbetare byter namn till Årets HR-team. Förändringen av kategorin görs i syfte att lyfta framgång som något man skapar tillsammans.Kategorin omfattar även en person som är ensam i sin HR-funktion och som tillsammans med andra funktioner skapat ett positivt resultat. 
 

Följande kategorier är öppna för nomineringar t.o.m. 23 april 2021: 

  • Årets HR Team (tidigare HR-medarbetare) 

Årets HR Team kan vara en HRavdelning eller en person som är ensam i sin HR- funktion men som arbetat tillsammans med andra funktioner för att skapa ett positivt resultat genom att på ett engagerat sätt bryta ny mark inom organisationen, branschen eller HR-området. 

  • Årets HR-ledare 

Årets HR-ledare är person som är en ledare inom HR. Det kan antingen vara en chef med medarbetaransvar inom någon av disciplinerna som tillhör HR, eller över en hel HR-avdelning. Denna person har med sitt team uppnått ett hållbart positivt resultat och samtidigt vågat sticka ut från mängden. 

  • Årets Ledarskapsprofil 

Årets Ledarskapsprofil kan vara en VD eller någon annan ledande profil. Personen behöver inte arbeta inom HR. Personen skapar exceptionellt goda förutsättningar för andra och påverkar människor positivt i arbetslivet och livet i stort.  

Nomineringen sker via hrgalan.se och är öppen mellan 24 mars - 23:e april 2021. Efter avslutad nomineringsperiod utser juryn tre finalister i varje kategori. Därefter får du möjlighet att rösta på vem du tycker skall bli prisad under HR Galan. Röstningen kommer att ske efter sommaren. 

Det här är HR Galan 2021:  

Bakom HR Galan står Sveriges HR Förening som är en branschförening med fokus på HR, ledarskap och kultur och organisationsfrågor. Föreningen arbetar för att stärka positionen för HR och löpande lyfta frågor som berör och bidrar positivt till HR-medarbetare i deras dagliga arbete. Under HR Galan delas priser ut i följande kategorier: Årets HR-team (fd. HR-medarbetare), Årets HR-ledare, Årets Ledarskapsprofil, Årets HR-bok och Kerstin Hesselgren-priset. HR Galan arrangeras den 20 oktober 2021 och är precis som förra året helt digital. Biljetter till HR Galan släpps under våren. 

Vill du nominera någon?

Nu kan du nominera i kategorierna Årets HR-team, Årets HR-ledare och Årets Ledarskapsprofil. Nomineringen är öppen t.o.m. 23 april 2021.

0
HR Galan