Nätverk:Linköping med omnejd

HR – mitt i karriären

Nätverket för dig som är mitt i HR-karriären och vill nätverka i Linköping med omnejd. HR är under utveckling och tillsammans kan vi bidra till att hålla varandra uppdaterade.

Dela tankar och erfarenheter av det breda HR-arbetet

För dig som är mitt i karriären och har arbetat något/några år

Träffa andra i Linköping med omnejd

Syftet med nätverket är att utbyta tankar och erfarenheter av det breda HR-arbetet. För att på så sätt bidra till att kompetensutveckla oss själva, och i längden, organisationerna vi arbetar på. Vi kommer att lägga stort fokus på att bygga gemensamma bollplank och se till att vi har spännande topics öppna för diskussion. Oavsett om du har arbetat med de olika ämnena som vi kan komma att beröra, så är förhoppningen att alla ska kunna få ut något givande ur diskussionerna. HR är under utveckling och tillsammans kan vi bidra till att hålla varandra uppdaterade. På så vis innebär det att alla i nätverket aktivt bidrar med idéer, tankar och diskussioner.

 

Nätverket riktar sig till dig som har arbetat något/några år och känner att du vill ha ett utbyte av personer i samma sits. Under träffarna så kommer det blandas mellan kunskap och erfarenhetsbyte, där vi lär av varandra.

 

Exempel på diskussionsteman:

 

  • Omvärldsbevakning kring HR
  • Arbetsrätt
  • Rehabilitering
  • Rekrytering
  • AI
  • Internt HR-stöd
  • HR-system och GDPR

 

 

Plats

 

Detta är ett fysiskt nätverk, som kan ha inslag av digitala träffar. Primärt ses vi i Linköping, men det kan även vara att vi besöker närliggande städer, exempelvis Norrköping.

 

 

För vem?

 

Nätverket riktar sig till dig som arbetar med HR, antingen i en bredare roll eller mer specialiserat. Vi tror att du har arbetat något/några år och att du vill bidra med din kunskap.

Logga in

För att kunna ta del av innehållet behöver du ha ett medlemskap i Sveriges HR Förening. Ta del av innehållet genom att bli medlem eller logga in.

Bli medlem
Kontakta oss

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Fler nätverk

Du har sett 4 av 21 fler nätverk