HR-dagarna

23-24 oktober 2024

23-24 oktober 2024

Tema: Co-creating for a sustainable future

 

Välkomna till HR-dagarna 23-24 oktober 2024! Här utforskar och medskapar vi gemensamt årets tema “Co-creating for a sustainable future”. Vi samlar ledande forskare, experter, innovatörer och praktiker för att dela insikter och idéer om hur vi tillsammans kan forma en hållbar framtid med people i fokus. Genom samarbete och kreativitet kommer vi att utforska spännande lösningar och idéer. HR-dagarna är en plattform för att inspirera och stödja HR-professionella.

Det kommer vara tre sub-teman, som släpps löpande, och ett av dem är:

Transforming through AI

Forma organisationens hållbarhet med AI

 

Med AI öppnas en rad möjligheter upp och vi kan lägga mer energi på att fördjupa och utveckla andra områden. Tillsammans utforskar vi på HR-dagarna möjligheterna, effekterna, resultaten och allt det som blir, när hanteringen av våra AI-verktyg blivit något som sitter i ryggmärgen.

 

Vi talar mycket om vilka verktyg som finns på marknaden och hur vi jobbar med dem rent praktiskt, men sällan om vad som kommer därefter. Genom att bemästra AI-verktygen som HR-funktion och integrera det som en naturlig del i vår arbetsvardag kan organisationen andas AI när HR äger frågan. Men sen då? Vad gör vi med kompetensen in house, och med all nyvunnen tid? Hur är vi ännu smartare i vårt arbete efter att vi lärt oss?

 

Vad händer när HR-Sverige har tagit steget längre och lärt sig sina AI-verktyg?

Kombo

Delta fysiskt på At Six i Stockholm den 23 oktober (inkl mat och dryck) och digitalt den 24 oktober. Limiterat antal biljetter, först till kvarn. Bli medlem i HR-föreningen och få rabatt på din biljett!

 

DAG 1
Välkommen till At Six (Brunkebergstorg 6, Stockholm). Dagen inleds med det gemensamma eventprogrammet. Under eftermiddagen en exklusivt programdel för dig med kombo-biljett.

 

DAG 2
Delta på den plats som passar dig bäst. Eventet livesänds digitalt.

 

Pris exkl moms. Läs köpvillkor

Pris

Digital

Delta på HR-dagarna på den plats som passar dig! Med denna biljett deltar du helt digitalt på eventets båda dagar och tar del av programmet på den plats där det passar dig bäst. Just nu till early bird-pris (gäller begränsat antal biljetter)!

 

DAG 1
Delta på den plats som passar dig bäst. Eventet livesänds digitalt.

 

DAG 2

Delta på den plats som passar dig bäst. Eventet livesänds digitalt.

 

Pris exkl moms. Läs köpvillkor

Pris

Moderator för HR-dagarna

Siri guidar dig genom eventet

Siri Wikander har jobbat i olika ledarskapsroller inom HR och kommunikation, både i stora börsnoterade bolag som Axfood och Scandic men också i mindre scale-ups. Numera arbetar Siri som självständig konsult och hjälper organisationer att ställa om kultur och ledarskap så att det stödjer ständigt lärande. Siri är aktiv i utvecklingen och debatten kring nya sätt att jobba för att möta den digitala strukturomvandlingen som pågår. Siri är krönikör i Chef och driver nyhetsbrevet och podden #beyondwork.

Program 23 oktober

Släpps under våren 2024

Program 24 oktober

Släpps under våren 2024

Nyheter

Partners

Var med på HR-dagarna 2024! Kontakta annelie@sb-media.se