WEBINAR

Konsten att kunna pitcha och nå fram med ditt budskap

19 MINUTER

Pris: Kostnadsfritt
Medlemspris: Kostnadsfritt

Det här är ett webinar från HR NU 2020, en digital version av Sveriges HR Förenings årliga event HR NU.

Om webinaret
Att kunna väcka intresse i den digitala värld vi nu befinner oss i på ett konkret och tydligt sätt är en ren konst. Om du dessutom kan göra det på så kort tid som 7-minuter är du oövervinnlig.

Jenny Lindblad är coachen och föreläsaren som har coachat över 350 företagsledare och varit moderator på TED.  Jenny berättar om hur du når dina mål och lyckas nå fram med ditt budskap genom att förbereda den perfekta pitchen.

Jenny Lindblad

Föreläsaren Jenny Lindblad är en av Sveriges främsta pitch experter och refereras ofta till som pitch-drottningen i Stockholms start-up värld. Efter 5000 presentationer på fem år för företagsledare, kungligheter och ministrar från hela världen blev Jenny expert på att pitcha.

Jag vill se webinaret

Fyll i dina uppgifter och klicka på länken för att se webinariet.