Se all digital kunskap
PODD

Hej HR! Avsnitt 31: Digitalisering som skapar nya möjligheter

Anna Carlsson

26 MINUTER

Pris: Kostnadsfritt
Medlemspris: Kostnadsfritt

Hej HR!

Förändring pågår överallt i våra organisationer och innovation är nyckeln till framtiden – men hur ska man hänga med i allt?! Jo – genom att samla så många perspektiv som möjligt.

Mitt namn är Lena Bjurner och i den här podden träffar jag generalister och experter. Från näringsliv och offentlig sektor. Från startups och stora organisationer. Det blir pang på om vad som pågår just nu. Och tankar om framtiden.

I detta avsnitt:

Anna Carlsson (HR digitaliseringspodden) har en gedigen erfarenhet från digitaliseringsresor. Hos de organisationer som lyckas med digitaliseringen ser hon några gemensamma egenskaper: att man generellt är mer engagerad, mer förändringsbenägen och har en stor nyfikenhet för det digitala.  
 
”Digitalisering är inget annat än ett förändringsprojekt egentligen, där det digitala skapar nya möjligheter kring hur du kan göra saker”, säger hon. 
 
Lena är nyfiken på vad Anna ser som de största utmaningarna och möjligheterna med digitalisering och vad hennes lärdomar är från de förändringsresor som hon följt på nära håll.

Musik: I Am Karate

Avsnittet släpptes 16 september 2022

0