Impact by People

Initiativ och idéer som ger effekt

Initiativ och idéer som ger effekt

Initiativ som ger effekt

Impact by People

Sveriges HR Förenings utmärkelse Impact by people lyfter fram inspirerande och modiga idéer, hyllar gemensamma förflyttningar och möjliggör till att lära av varandra. Detta görs genom att premiera och uppmärksamma kollektiva och tvärfunktionella initiativ som gör skillnad i organisationer och företag.

Det här är Impact by People

 

HR-föreningen utmärkelse Impact by people ska göra det tydligare än någonsin att det är människorna i organisationer och företag som genom initiativ och innovation gör skillnad och skapar en positiv utveckling.  

 

Genom Impact by People ska HR-föreningen, tillsammans med samarbetspartnern Influence People, lyfta fram bra initiativ och modiga idéer, hylla gemensamma förflyttningar och möjliggöra att lära av varandra. 

 

Målet med Impact by people är att skapa en rörelse där vi generöst kan dela med oss och lära av varandra. Vi behöver inte bara arbeta tillsammans, tvärfunktionellt, ute i våra organisationer för att kunna växa, utan vi behöver också kunna verka tillsammans över organisationsgränserna. Vi tror på att vi gemensamt kan utmana och utveckla professionen. 

 

 

Det görs genom att premiera och lyfta kollektiva och tvärfunktionella initiativ inom två olika områden:  

 

  • Initiativ där man ser tydliga effekter och som bidragit till en förflyttning 
  • Modiga och djärva initiativ som i slutändan kanske inte flög i sin ursprungliga kontext. Däremot kan de inspirera andra och som i en helt annan kontext leda till en positiv förflyttning. 

 

 

Initiativen lyfts fram löpande genom bland annat:

 

  • HR-föreningens podd “Hej HR!
  • HR-föreningens event HR Dagarna
  • HR-föreningens egna kanaler
  • Huvudpartnern Influence People

 

 

Inspireras av initiativen från 2023

Du har sett 4 av 10 inspireras av initiativen från 2023

Utmärkelser & initiativ

HR-föreningen delar årligen ut ett antal utmärkelser för att lyfta fram spännande initiativ, betydande forskning, värdefull kunskap och stora gärningar.

Se alla utmärkelser