I Employer Branding-nätverket träffas medlemmar som har ett gemensamt intresse för att bygga starka arbetsgivarvarumärken. Fokus ligger både på internt och externt varumärkesbyggande samt hur man arbetar med detta strategiskt som operativt.
Nätverket består av en engagerad grupp medlemmar som träffas fyra gånger på våren och fyra gånger på hösten. Träffarna är 1,5-3 timmar långa, och vi förväntar oss att du aktivt kan delta i nätverket. Vi tillämpar ett roterande värdskap och sätter agendan gemensamt.

Här följer några exempel på teman vi har diskuterat:

• Hur involverar vi chefer i Employer Branding-arbetet?
  • Hur implementerar vi vårt arbetsgivarerbjudande och hur bygger vi stolthet?
  • Hur arbetar vi med introduktionsprocessen ur ett Employer Branding-perspektiv?
  • Hur attraherar vi rätt målgrupper och hur utnyttjar vi sociala medier?
  • Vi söker dig som arbetar med och har ett stort intresse för dessa frågor.

Målgrupp

Nätverket riktar sig till dig som arbetar med employer branding, såväl strategiskt som operativt.

Nätverksavgiften för våra nätverk är 1500 kr per år och nätverk.

Vill du veta mer? Kontakta mig!

Ansökan Nätverk

• Beskrivning av dig själv, vad din roll är idag, dina kompetenser samt erfarenhet.