48. Från familjeföretag till industri på fem år
Anna-Karin Lundgren, HR-chef på foodtechbolaget Ljusgårda i Skaraborg, berättar om hur bondförnuft och ”gör’t, bara gör’t”-andan varit en del av resan och vilka utmaningar och möjligheter som de ser framåt.
Att växa från fem till över 80 anställda på fem år och samtidigt öka sin matproduktion från några 100 kg i veckan till sju ton i veckan är i sig en otrolig resa. Att då samtidigt tänka lite annorlunda än andra i sin bransch, både vad gäller kulturbyggande och vilka kompetenser och talanger man rekryterar, är verkligen inspirerande.
Anna-Karin Lundgren, HR-chef på foodtechbolaget Ljusgårda i Skaraborg, berättar om hur bondförnuft och ”gör’t, bara gör’t”-andan varit en del av resan och vilka utmaningar och möjligheter som de ser framåt.
Bli en del av ett engagerat och kunnigt community
Bli en del av ett engagerat och kunnigt community
Var med och driv utvecklingen av professionen framåt
Var med och driv utvecklingen av professionen framåt
Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta
Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta
Relaterat Innehåll
Du har sett 4 av 136 relaterat innehåll