Nyhet:Event

Sveriges HR Förening firar 100 år

I hundra år har Sveriges HR Förening varit samlingsplatsen för de som varit engagerade i frågor runt organisation, ledarskap och HR. Det firar vi med flera spännande aktiviteter under 2021.

I hundra år har Sveriges HR Förening varit samlingsplatsen för de som varit engagerade i frågor runt organisation, ledarskap och HR. I hundra år har Sveriges HR Förening varit samlingsplatsen för de som varit engagerade i frågor runt organisation, ledarskap och HR. Det firar vi med flera spännande aktiviteter under 2021.

 

Sveriges HR Förening grundades 1921 av Kerstin Hesselgren, en modig och varm pionjär som brann för en rättvis arbetsmiljö med fokus på människan. Idag, hundra år senare, drivs vi av samma syfte. Vi ser människorna som den främsta drivkraften i företag och organisationer. När människor trivs, mår bra, är involverade och engagerade skapar det verksamhetens utveckling och framgång. Det är tack nätverket som vi kan dela erfarenheter och kunskap mellan varandra och fortsätta belysa olika perspektiv. Vi tar ansvar och driver det etiska, hållbara och mänskliga perspektivet. Genom en mängd spännande aktiviteter och initiativ vill vi tillsammans med alla som brinner för de här frågorna fira våra första hundra år. 
 
Vi har ett fullspäckat schema med aktiviteter som ni inte vill missa!

 

  • Lansering av People Insight Lab – Aldrig förr har HR-frågor varit viktigare och vi vill ta tillfället i akt under detta 100-års jubileum att jobba på ett nytt sätt. Vi vill tillsammans med medlemmar samskapa för nästa sekel och hitta svar på frågor. Vi kallar projektet för People Insight Lab. Läs mer på Sveriges HR Förenings hemsida.
  • Jubileumsturné – Vi är stolta över att bjuda in till vår digitala jubileumsturné där vi tillsammans lär oss mer om hur vi kan skapa bättre förutsättningar för välmående, innovationskraft och lärande på våra arbetsplatser – nu och i framtiden. Häng med oss på en digital resa genom landet. Se aktuella datum och teman på Sveriges HR Förenings hemsida.
  • HR Dagarna 2021 – Det blir en minnesvärd digital upplevelse där vi fyller på med ny kunskap och energi samt sätter ljuset på vår tids viktigaste frågor. Läs mer på hrdagarna.se

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Bli en del av ett engagerat och kunnigt community

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Var med och driv utvecklingen av professionen framåt

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Omsätt people-perspektiv till affärs- och verksamhetsnytta

Relaterade nyheter

Du har sett 4 av 94 relaterade nyheter