Se alla nyheter

Ny podd: ”Hej HR!” om förändringsresor, utmaningar och framtidsspaningar

"Hej HR!"

Förändring pågår överallt i våra organisationer och innovation är nyckeln till framtiden – men hur ska man hänga med i allt? Jo – genom att samla så många perspektiv som möjligt. Det kan du nu bland annat göra genom att lyssna på vår nya podcast ”Hej HR!”.

I Sveriges HR Förenings nya podcast ”Hej HR!” möter Lena Bjurner HR-generalister och experter från näringslivet såväl som offentlig sektor, från startups och stora organisationer. Det blir pang på om vad som pågår just nu i gästernas organisationer och deras tankar om framtiden. Dessutom blir det ett och annat praktiskt tips till lyssnarna.

 

Nu kan du lyssna på de tre första avsnitten av ”Hej HR!”:

Avsnitt 1 med Viktoria Petersson, HR Business Partner, och Marie Lundgren, HR Director på Starstable: Att ha en team-baserad organisation och värdet av att ha en agil coach inom HR (28 min)

 

Avsnitt 2 med Simon Fjellner, Employer Brand Manager på PwC Sweden: Att ta sig framför utmaningarna istället för att jaga efter dem, HR-speed dating och en oväntad personlig corona-effekt (20 min)

 

Avsnitt 3 med Elena Aylott, ansvarig för Global Employee Experience på Oriflame: Insikter från corona-året, skapa digitala events som medarbetare inte vill missa och vikten av att nätverka (24 min)

 

Podden finns tillgänglig i Sveriges HR Förenings digitala kunskapsbank och på andra plattformar och appar där poddar finns.

Tipsa oss

Har du tips eller önskemål på gäster? Hör gärna av dig till oss.

Digitala kunskapsbanken

Fyll på med ny kunskap. Här hittar du forskning, webbkurser, poddar, webinar och rapporter.

0