Gruppmedlemskap

Få ut mer av ert HR-team med ett gruppmedlemskap

Genom att teckna ett gruppmedlemskap för dig och dina kollegor får ni ett lägre pris och kan dessutom tillsammans ta del av all den kompetensutveckling vi erbjuder – oavsett var i Sverige ni sitter. Ni får dessutom en gemensam faktura och en överblick över vilka och hur många medarbetare som är medlemmar i Sveriges HR Förening och kan själva byta ut eller lägga till medlemmar vid behov.

• En grupp kan spänna över flera städer eller organisatoriska enheter.
  • Varje medlem i gruppen får tillgång till hela medlemserbjudandet.
  • Ni kan byta ut eller lägga till medlemmar i gruppen.
  • Priset per medlem blir lägre ju fler ni är.

Ju fler desto bättre

Ju fler medlemmar ni är desto förmånligare blir också priserna. Ni sparar mellan 10 och 20 procent på det ordinarie priset:

• 3 till 20 medlemmar: 1485kr/år och person
  • 21 till 40 medlemmar: 1400kr/år och person
  • 41 medlemmar och uppåt: 1320kr/år och person

Avtalsvillkor för gruppmedlemskap

Ni utser själva en person som är kontaktperson för gruppen. Denna person ansvarar för att uppgifter gällande gruppmedlemmar och fakturauppgifter är korrekta

Ett gruppmedlemskap måste skriftligen sägas upp minst tre månader innan avtalets slut. Avtalet löper ett år i taget och fortlöper automatiskt till efterföljande period om avtalet inte sagts upp inom ovan angiven period. En uppsägning skall skickas skriftligen till info@sverigeshrforening.se.

Alla priser presenteras exklusive moms.

Vill du veta vad som ingår i medlemskapet? Då kan du läsa mer här!

Vill du veta mer om gruppmedlemskap?
Kontakta mig!

• Tobias Odervång