Se all digital kunskap
PODD

Avsnitt 19: Lena Lid Falkman – Hemma eller på kontoret? Arbetsplatsen efter pandemin

50 MINUTER

Pris: Kostnadsfritt
Medlemspris: Kostnadsfritt

Vi lever och navigerar oss fram i en värld där människor, organisationer och samhälle behöver ställa om och utvecklas i en allt snabbare takt. Vi tror på att koppla ihop forskning och praktik för att skapa evidensbaserad utveckling. Därför har Sveriges HR förenings skapat podden ’Fråga forskaren – en podd om ledarskap och organisationsutveckling med forskning i fokus’.

Podden leds av Johan Segergren och Zorica Bodiroza. I varje avsnitt träffar Johan och Zorica en ny forskare i ett spännande samtal.

I detta avsnitt:

Hur kommer våra arbetsplatser och arbetsliv se ut när vi tar oss ur pandemin och lever utan restriktioner? 
 
I avsnittet möter vi Lena Lid Falkman, en efterlängtad gäst hos Fråga Forskaren. Lena hjälper oss reda ut allt kring framtidens arbetsplats och vad forskning visar. Hon pratar också om digitalt ledarskap och hur det skiljer sig från det traditionella ledarskapet. 
 
Lena Lid Falkman är lärare och forskare på Handelshögskolan i Stockholm sedan 1998 samt lektor i arbetslivsvetenskap  Karlstad universitet sedan 2020. Hon är även en uppskattad föreläsare på företag och myndigheter. Nyligen släpptes boken ”Sweden Through the Crisis”, där Lena är medförfattare, som handlar om hur pandemin påverkar våra arbetsplatser och arbetsliv.

Avsnittet släpptes 29 april 2021

0