Se all digital kunskap
PODD

Avsnitt 6 - Simon Elvnäs - Hållbar och evidensbaserad beteendeutveckling

59 MINUTER

Pris: Kostnadsfritt
Medlemspris: Kostnadsfritt

Vi lever och navigerar oss fram i en värld där människor, organisationer och samhälle behöver ställa om och utvecklas i en allt snabbare takt. Vi tror på att koppla ihop forskning och praktik för att skapa evidensbaserad utveckling. Därför har Sveriges HR förenings skapat podden ’Fråga forskaren – en podd om ledarskap och organisationsutveckling med forskning i fokus’.

Podden leds av Johan Segergren och Zorica Bodiroza. I varje avsnitt träffar Johan och Zorica en ny forskare i ett spännande samtal.

I detta avsnitt:

I avsnitt 6 av Fråga Forskaren diskuteras utövande av ledarskap oavsett om det sker digitalt eller fysiskt. Hur kommer ledarrollen att förändras i det nya normala efter pandemin?

Till vår hjälp har Zorica och Johan forskaren Simon Elvnäs, som gästar i veckans avsnitt. Simon Elvnäs är forskare vid KTH i Stockholm och driver sedan 2010 ett forskningsprojekt som studerar det faktiska beteendet hos ledare och chefer. Simon har i denna världsunika forskningsstudie filmat hundratals ledare och kartlagt deras beteenden. Syftet med projektet är att finna vägar för hållbar och evidensbaserad beteendeutveckling. Allt detta och mycket mer i veckans avsnitt av Fråga Forskaren!

Simon Elvnäs

Avsnittet släpptes 1 oktober 2020


0