Se alla nyheter

Är du vår nya Community coordinator?

Vi är mitt uppe i ett förändringsarbete och är ett härligt team som tillsammans med våra medlemmar och samarbetspartners utvecklar HR och organisationer. Och nu söker vi en till kollega som också brinner för HR- och ledarskapsfrågor.

Genom våra nätverk, aktiviteter och i social media har vi dagligen möjlighet att engagera många tusen medlemmar och följare. Som Community coordinator kommer du att vara en viktig del i dialogen med dessa och med våra ideellt engagerade. Du kommer också att vara en del i planerandet, koordineringen och genomförandet av våra många aktiviteter.

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning på minst kandidatnivå, gärna från Personalvetarprogrammet. Du är passionerad kring People and Culture-frågor och vill vara med och driva dessa. Låter det här som du eller någon du känner?

Läs mer om tjänsten och ansök här senast 20 november.

Ledig tjänst

Här kan du läsa mer om vår lediga tjänst Community coordinator.