Se alla nyheter

Stockholm, 9 oktober 2018 – Sveriges HR Förening är en branschförening som sedan 1921 har samlat medlemmar runt om i Sverige för att lyfta och synliggöra frågor inom HR. På tisdagskvällen korades årets HR-hjältar under premiären av HR Galan på Cirkus i Stockholm.

-Det känns helt fantastiskt att Sveriges HR Förening nu tar ett stort kliv framåt inom HR-branschen. Med över 7 000 medlemmar och en lång historia visar vår förening att vi både har trovärdighet och HR-branschens genuina stöd att lyfta fram och uppmärksamma Sveriges HR-hjältar. Vi har så många eldsjälar inom HR som var och en förtjänar all uppmärksamhet, säger Manne Didehvar, generalsekreterare Sveriges HR Förening.

 

Med över 70 nomineringar har en jury nu utsett tre vinnare i totalt tre kategorier, Sveriges HR-Chef, Sveriges HR-medarbetare och Sveriges HR-profil. I juryn sitter företagsledare och personer med bred och djup kunskap inom HR som gör grundliga referensförfrågningar på de nominerade för att säkerställa varje nominering.

-Vår engagerade jurygrupp har gjort ett fantastiskt arbete med att få fram våra tre vinnare. Jag är både stolt och glad över att vi har fått fram så många värdiga namn i nomineringsprocessen, i mina ögon är alla vinnare, avslutar Manne Didehvar.

Vinnarna i varje kategori är; 

Sveriges HR-profil 2018
Petter Stordalen, ägare Nordic Choice Hotels

Sveriges HR-chef 2018
Louise Ring, HR Direktör på Axfood

Sveriges HR-medarbetare 2018
Sofia Dandenell HR Business Partner, West & South på CGI


Fr. vä – Louise Ring, HR Direktör Axfood, Sofia Dandanell, HR Business Partner, West & South på CGI, Manne Didehvar, Generalsekreterare Sveriges HR Förening samt Sofie Lapuhs, Anna Hales och Hanna Holfve från Nordic Choice Hotels. Fotograf: Jonas Borg


Notice: Undefined variable: output in /nas/content/live/svhr/wp-content/themes/jupiter-child-shr/views/singular/wp-single.php on line 79
0