Se all digital kunskap
PODD

Hej HR! Avsnitt 19: Jonatan Francén

HR som möjliggörare i digitaliseringsresor

35 MINUTER

Pris: Kostnadsfritt
Medlemspris: Kostnadsfritt

Hej HR!

Förändring pågår överallt i våra organisationer och innovation är nyckeln till framtiden – men hur ska man hänga med i allt?! Jo – genom att samla så många perspektiv som möjligt.

Mitt namn är Lena Bjurner och i den här podden träffar jag generalister och experter. Från näringsliv och offentlig sektor. Från startups och stora organisationer. Det blir pang på om vad som pågår just nu. Och tankar om framtiden.

I detta avsnitt:

Många organisationer är idag mitt uppe i viktiga digitaliseringsresor och en stor utmaning för många är utvecklingsprojekt som tar så lång tid att de inte längre är relevanta vid lansering. För att lyckas gäller det att hitta nya arbetssätt och våga prova mer.  

Jonatan Francén, HR-analytiker på Migrationsverket, delar med sig av sina insikter från det digitaliseringsprojekt och förändringsresan som han varit involverad i på myndigheten. Hur ser han att HR kan vara en möjliggörare? 

Det blir snack om agilt arbete, förutsättningar för att arbeta i tvärfunktionella team, verktyg i förändringsresor och betydelsen av inte fastna i att utveckla det perfekta utan inse att det kommer att bli fel, och istället fokusera på att rättar till felen fort när de uppstår. 

Musik: I Am Karate

Avsnittet släpptes 3 december 2021

0