Syns ihop med oss

Vill du nå ut till HR i hela Sverige? Då kan du nå ut genom annonsering i Sveriges HR Förenings kanaler. Nedan finner du priser och format för de olika annonsmöjligheterna vi erbjuder i våra digitala kanaler. Vill du synas på våra event för att nå din målgrupp är du varmt välkommen att höra av dig till oss så kan vi prata mer.

Hemsida hrforeningen.se

Banner Panorama    1140 * 360       17.000 kr/vecka

Banner sida               263 * 320        10.000 kr/vecka

Banner levereras som JPG eller GIF minst en vecka innan införande.

Nyhetsbrev

Sveriges HR Förening skickar ut nyhetsbrev andra onsdagen i månaden till över 6800 medlemmar. I detta nyhetsbrev finns det möjlighet att annonsera genom banners.

Banner nyhetsbrev        900 * 300                    8.000 kr/utskick

Eget utskick till alla prenumeranter              68.000 kr/utskick

Banner levereras som JPG eller GIF minst en vecka innan införande. Eget utskick levereras som text och bild separat senast en vecka innan utskick.

Platsannonser

Söker ni nya medarbetare inom HR kan er platsannons synas på hrforeningen.se & hrpeople.se. Annonsen ligger uppe i tre veckor och båda sidorna ingår i priset.

Medlem                                               5000 kr/annons

Ej medlem                                           9800kr/annons

HR People

Vill du synas i Sveriges vassaste HR-magasin? I HR People finns det utrymme att synas både digitalt och i det tryckta magasinet.

Här kan du läsa mer om vilka möjligheter du har att synas i HR People.

Vill du veta mer? Kontakta mig!

• Cecilia Svedhem
    Cecilia Svedhem Kommunikations- och marknadsansvarig