NÅ UT TILL HR I HELA SVERIGE

Syns ihop med oss

Annonsera i Sveriges HR Förenings kanaler. Nedan finner du priser och format för de olika annonsmöjligheterna vi erbjuder i våra digitala kanaler. Vill du synas på våra event för att nå din målgrupp är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi prata mer.

Hemsida hrforeningen.se

Banner Panorama    1300 x 350       17.000 kr/vecka

Banner sida               600 x 450        10.000 kr/vecka

Banner levereras som JPG eller GIF minst en vecka innan införande.

Vill du dela kunskap i ett webinar?

Genom ett livewebinar har du möjlighet till direkt dialog med våra medlemmar genom chatten, samtidigt som du delar med dig av dina kunskaper.

Engångspris för ett webinar     50 000 kr

Sponsra ett webinar

Vill du sponsra ett av våra digitala webinar som finns öppet för hela HR i Sverige?
Du får ett tack i början av webinariet och företagets logotyp visas i slutet, samt att ditt företag nämns i presentationstexten som samarbetspartner.

Engångspris för ett webinar              7 200 kr/webinar

Vill du dela kunskap i ett seminarie?

Genom ett seminarie har du möjlighet till direkt dialog med våra medlemmar i våra regioner, samtidigt som du delar med dig av dina kunskaper.

Engångspris för ett seminar      50 000 kr

Sponsra ett seminarie

Vill du vara samarbetspartner på ett av våra lokala seminarier? Ditt företag nämns i presentationstexten som samarbetspartner och din logotyp visas som samarbetspartner i inledningen av seminariet.

Engångspris för ett seminar              4 700 kr/seminar

Nyhetsbrev

Sveriges HR Förening skickar ut nyhetsbrev andra onsdagen i månaden till över 6800 medlemmar och prenumeranter. I detta nyhetsbrev finns det möjlighet att annonsera genom banners.

Banner nyhetsbrev        1480 x 450                10.000 kr/utskick

Eget utskick till alla prenumeranter              68.000 kr/utskick

Banner levereras som JPG eller GIF minst en vecka innan införande. Eget utskick levereras som text och bild separat senast en vecka innan utskick.

Platsannonser

Söker ni nya medarbetare inom HR kan er platsannons synas på hrpeople.se. Annonsen ligger uppe i tre veckor.

Medlem                                               5000 kr/annons

Ej medlem                                           9800kr/annons

HR People

Vill du synas i Sveriges vassaste HR-magasin? I HR People finns det utrymme att synas både digitalt och i det tryckta magasinet.

Här kan du läsa mer om vilka möjligheter du har att synas i HR People.