Se alla seminarier
LIVE WEBINAR

Jubileumsturné: Kan man jobba sig lycklig?

1 JUN I 11:00 - 12:00
ARRANGÖR: REGION SYD

Pris: Kostnadsfritt
Medlemspris: Kostnadsfritt

Om webinariet

Hur skapar vi lyckliga organisationer?

Lyckopsykologen Johan Lundberg, specialist på positiv organisationspsykologi, har ställt sig den frågan som ju är mer aktuella än någonsin, både på grund av krisen men också då ungefär hälften av alla sjukskrivningar beror på just vår mentala hälsa.

Du behöver ha tillgång till ett Zoom-konto för att kunna delta.

Om jubileumsturnén – en del av 100 års-firandet

Som förening som drivs av engagerade medlemmar runt om i Sverige är vi alldeles extra stolta över att bjuda in till våra digitala lokala event som kickar igång vårt 100-årsjubileum.

Från varje region kommer vi att få ta del av insikter från universitet, arbetsplatser och andra experter som med människan i centrum lär oss mer om hur vi kan se till att skapa ännu bättre förutsättningar för välmående, innovationskraft och lärande på dagens och framtidens arbetsplats.  

Anmälan innebär godkännande av att våra partners (tredje part) tar del av ditt namn och mejladress för eventuella framtida utskick.

Anmälan

Anmälan är stängd

Anmälan innebär godkännande av att Degreed tar del av ditt namn och mejladress.

Föreläsare:

Johan Lundberg
Psykolog med lycka som fokus

Lyckopsykologen Johan Lundberg är specialiserad på positiv organisationspsykologi. Med 10 års erfarenhet av ledar- och organisationsutveckling föreläser han nu om hur vi kan skapa lyckligare organisationer, med hjälp av den senaste lyckoforskningen.

0