Se alla seminarier
LIVE WEBINAR

Jubileumsturné: Hur ställer vi om?

15 JUN I 11:00 - 12:00
ARRANGÖR: REGION SYDÖST

Pris: Kostnadsfritt
Medlemspris: Kostnadsfritt

Om webinariet

Hur ställer vi om under en kris och vilken roll ska HR ta? Ja, de frågorna har lyfts en hel del den senaste tiden. Andreas Wallo, bitr. professor på Linköpings Universitet, ska tillsammans med rekryteringsexperten Patrik Remann prata om detta aktuella ämne utifrån deras olika perspektiv.

Vad ser vi för trender och vad är viktigt att tänka på under en omställning som individ, för HR och för arbetsmarknaden i stort?

Du behöver ha tillgång till ett Zoom-konto för att kunna delta.

Om jubileumsturnén – en del av 100 års-firandet

Som förening som drivs av engagerade medlemmar runt om i Sverige är vi alldeles extra stolta över att bjuda in till våra digitala lokala event som kickar igång vårt 100-årsjubileum.

Från varje region kommer vi att få ta del av insikter från universitet, arbetsplatser och andra experter som med människan i centrum lär oss mer om hur vi kan se till att skapa ännu bättre förutsättningar för välmående, innovationskraft och lärande på dagens och framtidens arbetsplats.  

Anmälan innebär godkännande av att våra partners (tredje part) tar del av ditt namn och mejladress för eventuella framtida utskick.

Anmälan

Anmälan är stängd

Anmälan innebär godkännande av att Degreed tar del av ditt namn och mejladress.

Föreläsare:

Anders Wallo
Bitr. professor Linköpings universitet och HELIX Competence Centre

Patrik Remann
Rekryterings specialist. Leder Sveriges HR förenings rekryteringsnätverk.

0