Se alla seminarier
LIVE WEBINAR

Jubileumsturné: Hur upptäcker vi drogproblematik under distansarbete?

22 JUN I 14:00 - 15:00
ARRANGÖR: REGION NORR

Pris: Kostnadsfritt
Medlemspris: Kostnadsfritt

Om webinariet

Det dolda missbruket breder ut sig i takt med den sociala distanseringen i pandemins spår och påverkan är stor på arbetsplatsen.

Jonas Johansson Asp kommer att prata om vilka risker och kostnader ett missbruk för med sig på arbetsplatsen så som misstro, skadat varumärke arbetsplatsolyckor m.m men framförallt om vilka vinster som finns med att behandla missbruket.

Jonas kommer att även prata om fördelarna med att utbilda befintlig HR personal i behandlingsmetoder för organisationer och därmed sticka hål på myten om att det behövs en missbrukare för att behandla en missbrukare.

Du behöver ha tillgång till ett Zoom-konto för att kunna delta.

Om jubileumsturnén – en del av 100 års-firandet

Som förening som drivs av engagerade medlemmar runt om i Sverige är vi alldeles extra stolta över att bjuda in till våra digitala lokala event som kickar igång vårt 100-årsjubileum.

Från varje region kommer vi att få ta del av insikter från universitet, arbetsplatser och andra experter som med människan i centrum lär oss mer om hur vi kan se till att skapa ännu bättre förutsättningar för välmående, innovationskraft och lärande på dagens och framtidens arbetsplats.

Anmälan innebär godkännande av att våra partners (tredje part) tar del av ditt namn och mejladress för eventuella framtida utskick.

Anmälan är stängd

Anmälan innebär godkännande av att Degreed tar del av ditt namn och mejladress.

Föreläsare:

Jonas Johansson Asp
Avstampet och podden ”12-stegspodden”

Jonas är tidigare behandlingschef på Avstampet HVB och numera utbildningschef med lång erfarenhet av missbruk och missbruksvård i Sverige.