Se alla seminarier
TRÄFF

Håll ditt arbetsliv levande – frukostmingel hos TRR i Malmö

9 FEB 08:00 - 09:30
TRR, Gustav Adolfs Torg 4, Malmö

Pris: Endast för medlemmar
Medlemspris: Kostnadsfritt

Om eventet

Nya LAS har ytterligare satt fokus på arbetsmarknadens förmåga att ställa om till nya förutsättningar. I samband med nya LAS har också nya stödformer introducerats. TRR kommer att berätta om hur man kan arbeta med omställning, men också om sin verksamhet och de nya stöd som introducerades under hösten 2022.

HR Föreningen och TRR bjuder på frukostmacka och kaffe/te. Sista anmälningsdag 7 februari. Frågor om eventet? Kontakta Robert Olsson på Sveriges HR Förening region syd (robert@hrokonsult.se).

  • 08:00 Dörrarna öppnas
  • 08:15 Eventet börjar

TRR arbetar på uppdrag av Svenskt Näringsliv och Förhandlings- och samverkansrådet (PTK). TRR:s målgrupp är arbetsgivare och deras tjänstemän inom det privata näringslivet. I cirka 35 000 anslutna företag arbetar drygt 1,1 miljoner tjänstemän. Visionen är: Vi öppnar dörrar till framtidens arbetsliv. Som specialister på omställning och kompetensstöd finns TRR till för företag och deras medarbetare inom det privata näringslivet. Genom tjänster som vägledning, rådgivning och olika ekonomiska stöd ser TRR till att våra anslutna företag och deras medarbetare samt fackligt förtroendevalda har rätt förutsättningar för lyckade omställningsprocesser och ett livslångt lärande.

Anmälan

Anmälan innebär godkännande av att HiBob och Sveriges HR Förening tar del av dina uppgifter för eventuell framtida marknadsföring.

Anmälan är stängd

Anmälan innebär godkännande av att Degreed tar del av ditt namn och mejladress.

0