Se alla seminarier
LIVE WEBINAR

Från företagshälsovård till sjukförsäkring – Vad är skillnaden och vem behöver vad?

26 OKT I 10:00 - 11:00

Pris: Kostnadsfritt
Medlemspris: Kostnadsfritt

Plattform: Zoom

Om webinariet

Från företagshälsovård till sjukförsäkring. Vad är skillnaden, vad ingår i en tjänstepensionslösning och vem behöver vad? Hur kan en sjukförsäkring hjälpa vårt företag?

Rapporter från Försäkringskassan visar att sjukskrivningstalen orsakade av stressrelaterad ohälsa ökar årligen. Något som påverkar både människa och företag. Rikard Wingemo och William Hamzeh, tjänstepensionsspecialister från Movestic, tipsar om hur en väl uppsatt tjänstepensionslösning med sjukförsäkring kan bidra till ett hållbart arbetsliv och ge ökad ekonomisk trygghet både nu och i framtiden.

Anmälan

Anmälan innebär godkännande av att Movestic tar del av ditt namn och mejladress för eventuella framtida utskick.

Anmälan är stängd

Anmälan innebär godkännande av att Degreed tar del av ditt namn och mejladress.

Föreläsare:

Rickard Wingemo
Ansvarig Direktförsäljning Movestic

Rickard har lång erfarenhet av att hjälpa stora och små företag att hitta den optimala försäkringslösningen men även erfarenhet från företagshälsovård. Han är dessutom utbildad hälsostrateg.

William Hamzeh
Key account manager Direktförsäljning Movestic

William har specialiserat sig på att hitta rätt försäkringslösning med grund i varje företagsbehov. William är också utbildad ekonom. Movestic Liv & Pension är ett tjänstepensionsföretag som tillhandahåller individanpassat pensionssparande och försäkringsskydd. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc.

0