Se alla seminarier

Pris: 1200 SEK
Kostnadsfritt: För Sveriges HR Förenings medlemmar och vänner

Om webinariet

Nästan 9 av 10 anställda i Sverige skulle överväga att byta jobb för att få tillgång till bättre förmåner. Men vilka förmåner är viktigast för olika grupper på dagens arbetsmarknad? Hur vanliga är digitala verktyg inom HR, och vilka effekter ger de på medarbetarnas nöjdhet och engagemang?

I en stor YouGov-undersökning på uppdrag av Benify fick över 5000 deltagare i Sverige, Tyskland och Storbritannien tycka till om sina förmåner, sin arbetsgivare och medarbetarupplevelsen i stort.

Resultatet är gott om nyttiga insikter för dig som vill vara en attraktiv och relevant arbetsgivare på 2020-talet. Fyll i formuläret här intill för att lyssna på ett webbinarium där Benifys Communicatins Manager Ylva Eriksson delar med sig av de viktigaste insikterna från undersökningen.

Webinariet
innefattar en frågestund där du som deltagare har möjlighet att skicka in frågor till talaren.

Föreläsare:

ylva-eriksson

Ylva Eriksson
Communications Manager, Benify

Ylva har bred erfarenhet inom såväl digital kommunikation som tech-lösningar på arbetsplatsen. Idag föreläser hon ofta om vad aktuella studier säger om beteenden och preferenser bland medarbetare i olika generationer.