Det här nätverket berör ett brett spektra av HR-frågor ur ett internationellt perspektiv. Du som arbetar i en internationell organisation får här möjligheten att diskutera de utmaningar och möjligheter som hör till din vardag.

Exempel på ämnen som avhandlas är:

• Arbetsmiljö
  • Rekrytering
  • Arbetsrätt
  • Comp & Ben
  • Användning av globala verktyg och lönesystem

Nätverket Internationella HR vänder sig till dig som ansvarar för globalt HR-arbete på ett företag med minst 50 anställda. Din huvudfokus ligger på att leda det operativa HR-arbetet för kontor i flera länder, med eller utan direkt personalansvar för HR-partners.

Nätverket riktar sig till dig som har ett internationellt ansvar inom HR.

Intagningskriterier

Du behöver ansvara för minst ett land utanför Norden och arbeta i en organisation med minst 50 anställda.

Avgift

Ett nätverk ingår för dig som är HR PRO-medlem. Vill du vara med i flera nätverk är nätverksavgiften 1500kr/år.

Ansökan Nätverk

Vänligen observera att du behöver vara medlem i Sveriges HR Förening för att kunna delta i våra nätverk.
  • Beskrivning av dig själv, vad din roll är idag, dina kompetenser samt erfarenhet.