Det här nätverket berör ett brett spektra av HR-frågor ur ett internationellt perspektiv. Du som arbetar i en internationell organisation får här möjligheten att diskutera de utmaningar och möjligheter som hör till din vardag.

Exempel på ämnen som avhandlas är:

• Arbetsmiljö
  • Rekrytering
  • Arbetsrätt
  • Comp & Ben
  • Användning av globala verktyg och lönesystem

Nätverket Internationella HR vänder sig till dig som ansvarar för globalt HR-arbete på ett företag med minst 50 anställda. Din huvudfokus ligger på att leda det operativa HR-arbetet för kontor i flera länder, med eller utan direkt personalansvar för HR-partners.

Nätverket riktar sig till dig som har ett internationellt ansvar inom HR.

Intagningskriterier

Du behöver ansvara för minst ett land utanför Norden och arbeta i en organisation med minst 50 anställda.

Nätverksavgiften för våra nätverk är 1500 kr per år och nätverk.

Vill du veta mer? Kontakta mig!

Ansökan Nätverk

Vänligen observera att du behöver vara medlem i Sveriges HR Förening för att kunna delta i våra nätverk.
  • Beskrivning av dig själv, vad din roll är idag, dina kompetenser samt erfarenhet.