Nätverket berör ett brett spektra av HR-frågor, exempel på ämnen som kan komma att diskuteras under träffarna är arbetsrätt och förhandlingar, krishantering, hot & våld (arbetsmiljö), rekrytering, karriärutveckling samt värderingsarbete och liknande.

Målgrupp

Nätverket vänder sig till dig som arbetar brett med HR-frågor och söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag i Örebro.

Intagningsperiod

Intagning sker löpande under året.

Pris

Ett nätverk ingår för dig som är HR PRO-medlem. Vill du vara med i flera nätverk är nätverksavgiften 1500kr/år.

Ansökan Nätverk

Vänligen observera att du behöver vara medlem i Sveriges HR Förening för att kunna delta i våra nätverk.
  • Beskrivning av dig själv, vad din roll är idag, dina kompetenser samt erfarenhet.