Nätverket vänder sig till dig som arbetar brett med HR-frågor och söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag. Vi tillämpar roterande värdskap och i början av varje termin sätter nätverket gemensamt agendan för terminens träffar. Vi träffas vanligtvis två-tre gånger per termin och varierar mellan frukost- och eftermiddagsmöten i Malmö. Vi förväntar oss att du kan delta aktivt i nätverket.

Exempel på teman som nätverket har diskuterat är:

• Krishantering
  • Intern kommunikation
  • Feedback och ledarskap
  • Rekrytering och introduktion

Nätverket vänder sig till dig som har ett brett ansvar inom HR, både strategiskt och operativt. Du arbetar inhouse som HR-generalist eller motsvarande.

Målgrupp

Intagningsperiod

Intagning sker löpande under året.

Pris

Ett nätverk ingår för dig som är HR PRO-medlem. Vill du vara med i flera nätverk är nätverksavgiften 1500kr/år.

Ansökan Nätverk

Vänligen observera att du behöver vara medlem i Sveriges HR Förening för att kunna delta i våra nätverk.
  • Beskrivning av dig själv, vad din roll är idag, dina kompetenser samt erfarenhet.