Gör stressen till en positiv kraft

Lyckas du inte bocka av uppgifterna på din att-göra-lista idag heller? I så fall är du i gott sällskap, 90% av oss upplever nämligen att vi inte hinner med våra arbetsuppgifter. Trots att vi svarar på mejl så fort vi kan och har flera möten än någonsin känner vi oss otillräckliga. Varför är det så? Och vad kan vi göra åt det?

Under HR NU kommer Anna Zetterberg att prata om hur vi kan vända stressen till något positivt. Hon kommer att fokusera på medarbetarskapet och hur man som individ själv kan påverka sin situation och skapa förutsättningar för ett hållbart arbetssätt. Målet är att fler ska känna sig mer nöjda när de checkar ut från jobbet, och det gör vi i regel om vi lyckats göra ett riktigt bra arbete.

Om Anna Zetterberg

Anna Zetterberg är prestations- och motivationskonsult och hjälper verksamheter med att arbeta konstruktivt för att stressen ska bli en prestationshöjande tillgång. Hon har en bakgrund som civilekonom och har 20 års erfarenhet inom organisationsutveckling, där hon främst intresserat sig för den individuella prestationen i organisationen. Därav hennes intresse för vårt uteslutande viktigaste verktyg för prestation, nämligen vår hjärna. Anna är även författare och har gett ut två böcker kring ämnet stress.

0