Se alla nätverk
REGION VÄST

Personalchef Väst

Om nätverket

I nätverket diskuteras frågor och problem som vi tampas med på våra företag. Vi tillämpar roterande värdskap och sätter agendan gemensamt. Vi förväntar oss att du kan delta aktivt i nätverket. Medlemmarna i det här nätverket träffas drygt tre gånger per termin i två timmar.

Exempel på teman som har diskuterats i nätverket är:

• Rekrytering via sociala medier
  • Chefsutbildningar: Vad händer efteråt? Blir det någon varaktig förändring i ledarskapet? Vad förväntas av utbildningen och hur paketerar man den?
  • Besvärliga beteenden/Uppsägning på grund av personliga skäl: Hur går man tillväga?
  • Ledarskap: Vilka program finns för ledarskapsutveckling? Vilka är ledarskapskriterierna? Vad innebär ledarrollen?

Målgrupp

Nätverket för personalchefer riktar sig till dig som är just personalchef med eller utan ansvar för en HR-stab. Du har det övergripande ansvaret för alla HR-frågor i ditt företag/din organisation och arbetar framförallt strategiskt men även operativt i vissa sammanhang.

Intagningsperiod

Intagning sker löpande under året.

Pris

Ett nätverk ingår för dig som är HR PRO-medlem. Vill du vara med i flera nätverk är nätverksavgiften 1500kr/år à nätverk.

Nätverksansökan

Just nu finns det inga lediga platser i detta nätverk. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta ett annat nätverk för dig.

Kontakt

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar kring det här nätverket.

Om nätverket

Exempel på teman som har diskuterats i nätverket är:

• Rekrytering via sociala medier

Målgrupp

Intagningsperiod

Intagning sker löpande under året.

Pris

Nätverksansökan

Vänligen observera att du behöver vara HR PRO-medlem i Sveriges HR Förening för att kunna delta i våra nätverk.
  • Beskrivning av dig själv, vad din roll är idag, dina kompetenser samt erfarenhet.
  • Hidden

Kontakt